Beko DBK386WD+

O alternativă pentru Beko DBD306+ poate fi combina frigorifică Beko DBK386WD+, aceasta vine cu mai multe funcții însă și cu o capacitate de încărcare mult mai mare. Chiar și așa acesta nu are un preț cu mult mai mare fată de modelul precizat anterior. Beko DBK386WD+ poate fi un aparat electrocasnic util familiilor mari și mijlocii cu un buget redus care vor după achiziționare acesteia să le rămână bani si să o poate umple.

Ca și majoritatea produselor Beko, și aceasta are o garanție oferită de producător de 24 de luni. Însă pentru cei mai „paranoici” aceasta poate fi extinsă cu încă 12 sau 24 de luni, bineînțeles contracost. La capitolele Beko DBK386WD+ nu abundă cu foarte multe funcții, însă le are pe cele absolut necesare unui astfel de aparat. Deci poate fi un aparat recomandat și persoanelor mai în vârstă care nu au deaface cu tehnologia.

Beko-DBK386WD+-inchis

Vezi pretul si alte imagini

Îmi place totuși că Beko DBK386WD+ vine cu un design modern. Culoarea acesteai este albă este formată din două uși reversibile cu deschidere standard la dreaptă și mâner vertical. Are iluminare interioară, ca orice alt aparat frigorific, are și termostat reglabil. Dimensiunile acestuia sunt 201 x 59.5 x 60 centimetri, deci se poate spune că se încadrează în standardele actuale.

Volumul acesteia este de 380 litri dintre care 244 de litri are frigiderul iar 87 de litri congelatorul. Clasa de eficiență din care face parte este A+ cu un consum de 267 kwh/an. Ce-mi mai place este faptul că are și dispenser de apă pe ușa frigiderului, astfel că veți putea lua apă rece cu cea mai mare ușurință. Sistemul de dezghețare a frigiderului este automat, are 4 rafturi din sticlă ajustabile dintre care un compartiment pentru legume și fructe. Pe ușa acestuia se regăsesc 7 suporturi (4 mici + 3 mari) pe care veți putea aseza sticlele de suc sau vin.

Congelatorul are un sistem de dezghețare manual, și acesta după cum se poate observa și în imaginea de mai sus are 3 compartimente iar capacitatea de înghețare a acestuia este de 5 kilograme în 24 de ore. Ca și funcții speciale acesta vine cu funcția de super congelare dar și cu filtru antibacterian. Dacă veți rămâne fără curent Beko DBK386WD+ vă poate asigura o autonomie de până la 18 ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.