Beko DBKEN386WD

Vreau să vă prezint astăzi combina frigorifică Beko DBKEN386WD, un model nou cu sistem de răcire No Frost. Răcirea No Frost se face fără gheată cu ajutorul aerului uscat. Aerul este răcit în afara compartimentelor cu alimente și este introdus în acestea prin niște fante. În cazul acestei combine, atât frigiderul cat și congelatorul au acest sistem de răcire. Aparatele care folosesc acest tip de răcire nu necesită dezghețare.

Frigiderul este alcătuit din 4 rafturi din sticlă, un compartiment pentru legume și fructe, suport pentru ouă și 7 suporturi ce sunt poziționate pe ușă – 4 mici și 3 mari. Capacitatea acestui frigider este de 231 litri, destul de încăpător pentru a raci o cantitate mare de alimente. Pe ușa frigiderului veți găsi un dozator pentru apă creat special special pentru răcire și dozare apei. În plus, siguranța oferită de acest dispozitiv este remarcabilă, deoarece prin simpla apăsare a unui buton, accesul copiilor este restricționat, neputand să utilizeze acest dozator în alt scop, decât cel pentru care a fost creat. Congelatorul este dotat cu 3 rafturi ce poate fi încărcat cu până la 80 de litri și o tava pentru gheată.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Printre funcțiile de siguranță a acestei combine Beko DBKEN386WD veți întâlni: funcție de super-congelare, sistem de avertizare pentru ușă deschisă, filtru antibacterian și posibilitatea reglării temperaturii prin intermediul unui termostat electronic. Filtru antibacterian de care v-am menționat, după părerea mea, ar trebui să existe la orice frigider, deoarece are un rol deosebit de important:  acela de a împiedica dezvoltarea bacteriilor ce pot da un miros neplăcut și nedorit alimentelor. Acest filtru oferă această protecție datorită ionilor de argint ce se găsesc pe pereții interiori ai frigiderului.

Un alt sistem inteligent este Sistemul Multiflow, prin intermediul căruia răcirea se face cu ajutorul curenților de aer ventilați, fapt ce determină distribuirea uniformă a temperaturii și umidității, dar și restabilirea rapidă a temperaturii interioare, după deschiderea ușii. Eliminarea variațiilor mari de temperatură prelungește semnificativ timpul de conservare a alimentelor, până la dublarea acestuia. În cazul în care frigiderul rămâne fără curent electric își va păstra autonomia până la 15 ore.

Display-ul elegant cu afișaj electronic permite setarea temperaturilor interioare din compartimentele răcitor și congelator, cat și programarea modului de funcționare dorit. Veți avea nu doar o combină frigorifică cu multe funcții, ci și una modernă ce iese din tiparul clasic, dar își păstrează culoarea celor clasice, adică albă. Bucătăria dumneavoastră va fi frumos decorată cu un astfel de aparat electrocasnic gata să fie pus în funcțiune.

Nu am vorbit despre consumul de energie, dar nu-i nimic pentru că acesta nu reprezintă o problemă. Această combină are un singur compresor ce nu depășește consumul de 404 kWh pe an, reușind astfel să facă parte din clasa energetică A. Dacă v-ați gândit la un consum mare, acum e momentul să scăpați de griji, deoarece sistemul din care este alcătuit acest electrocasnic nu vă va pune o astfel de problemă.

Active Fresh Blue Light este o nouă dotare a frigiderului din gama de electrocasnice Smart Blue de la Beko. Lumina albastră „Bluelight”, care este activă permanent in interiorul compartimentului de fructe și legume al frigiderului, va menține efectul de fotosinteză și va păstra  prospețimea, proprietățile nutritive și vitaminele fructelor i legumelor pentru mai mult timp. Vă veți bucura în acest mod împreună cu întreaga dumneavoastră familie de cele mai proaspete fructe și legume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.