Beko DFN 1503

Dacă spălatul vaselor nu este chiar o activitata plăcută, atunci poate că ai nevoie de o mașină de spălat vase, care să facă treaba în locul tău. Alt avantaj pentru care ai cumpăra o mașină de spălat vase este că nu iți vei mai pierde timpul frecând vasele murdare. De aceea, în acest articol vom recomanda o mașină de spălat vase bună, dar mai ales destul de ieftină, special pentru cei care nu știu ce să aleagă și nu vor să își cheltuiască toate economiile pe un astfel de aparat.

Beko DFN 1503 este fără îndoială, alegerea perfectă pentru oricine are nevoie de o mașină de spălat vase. Datorită designului impecabil, aceasta se încadrează inteligent în orice tip de bucătărie, iar displayul cu leduri permite personalizarea programului de spălare la o simplă atingere a butoanelor. Ca la majoritatea produselor Beko, și aceasta are o perioadă a garanției de 24 de luni, dar după cum bine știți aceasta poate fi extinsă contracost cu încă 12 sau 24 de luni.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Beko DFN 1503 beneficiază de funcții special adaptate pentru cea mai eficientă și rapidă spălare, asigurând o curățare igienică la o capacitate de până la 12 seturi de vase. Eficiența energetică și de spălare din care aceasta face parte este clasa A, astfel că veți avea un consum de numai 15 litri de apă per ciclu și de 1.05 kwh per ciclu de spălare. Controlul acestei mașini este mecanic prin intermediul butoanelor de pe panoul frontal.

Beko DFN 1503 are un număr de 5 programe printre care și Intensiv 70 grade, Program „Mini 30” și Quick & Clean. Programul Intensiv 70 de grade este un program destinat spălării vaselor foarte murdare sau a căror spălare a fost amânată. Secretul său constă în folosirea apei la temperaturi ridicate pentru spălare și a unor cicluri suplimentare de clătire, inclusiv cu apă fierbinte. Vasele vor fi perfect curate iar tu te vei bucura din plin de timpul liber câștigat.

Programul „Mini 30” este un program special creat pentru veselă și pahare puțin murdare. Spălarea se realizează în 30 de minute la 35 de grade, cu încărcare completă, economisind astfel timp, apă și energie. Iar Quick & Clean este un program special ce asigură peformantele excepționale la spălarea unui volum sporit de vase într-un timp foarte scurt. Astfel, un ciclu de spălare pentru 12 seturi de vase se realizează în numai 58 de minute cu performanță de spălare clasa A, mai rapid chiar decât spălarea manuală. Ca și accesorii acesta vine cu un coș special pentru tacâmuri.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.