Beko DFN 6833

Toate grijile dumneavoastră vor fi de domeniul trecutului cu mașina de spălat vase Beko DFN 6833. Mi se pare firesc să găsesc în orice bucătărie utilată complet și o astfel de mașină, ce are rolul de a spăla vasele în locul dumneavoastră. Atunci când stați o zi întreagă în bucătărie pentru a găti, iar la final se adună multe vase, nu este o plăcere să pierdeți o gramadă de timp spălându-le. Un astfel de aparat electrocasnic vă va ușor substanțial munca.

Această mașină poate spăla până la 13 seturi de vase la având un număr de 8 programe. Printre aceste 8 programe putem regăsi: program intensiv, rapid, auto, Bio/Eco și prespălare. Va fi foarte comod să vă ridicați de la masă fără nici o grijă, știind că mașina Beko DFN 6833 va curăța vasele dumneavoastră, chiar și pe cele mai murdare.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Panoul de control cu display LCD permite urmărirea programelor în derulare cat și programarea momentului de începere a ciclului de spălare, cu amânare predefinită de până la 24 ore. Puteți astfel planifica momentul de start al spălării, pentru cea mai potrivită perioadă a zilei. Puteți în acest mod să vă programați mașina pentru a spăla chiar și atunci când dumneavoastră nu sunteți acasă. Nu necesită supraveghere, punându-i detergentul de vase, aceasta își va face singură treaba.

Un lucru destul de interesant la Beko DFN 6833 este faptul că nu este nevoie să o încărcați la capacitate maximă pentru a putea spăla. Opțiunea „Încărcare la jumătate” vă permite să spălați chiar și când aceasta este încărcată cu mai puține vase. Veți face în acest fel economie de apă și de energie electrică. Acum puteți spăla rapid prin intermediul acestei opțiuni, fără a mai aștepta să se straga vase pentru ca mașina să fie încărcată la capacitatea ei maximă.

Programul Extra Hygiene a fost creat special pentru o igienă sporită, distrugând astfel bacteriile și microorganismele în proporție de 99%.  La selectarea acestui program, se activează led-ul albastru de pe panoul de control. Interiorul spațios al mașinii de spălat vase Beko este astfel conceput încât oferă flexibilitate maximă în așezarea rafturilor și suporturilor pentru vase și tacâmuri, în funcție de necesitatea de încărcare pentru fiecare spălare. Vasele din bucătăria dumneavoastră vor fi spălate și igienizate foarte bine, îndepărtând chiar și microorganismele pe care nu le puteți vedea cu ochiul liber.

Părerea mea este că orice persoană care se respectă, iar situația financiară îi permite, ar trebui să aibă un astfel de aparat electrocasnic în bucătărie. Gândiți-vă că această mașină curăța și dezinfectează bacteriile pe care dumneavoastră nu le puteți vedea. Atunci când spălați o farfurie în mod normal, vi se pare că este curată, fără să știți că aceasta nu va fi la fel de igienizată ca și când ar fi spălată în mașina de spălat vase Beko DFN 6833.

One thought on “Beko DFN 6833”

  1. Popescu Stefan Catalin says:

    Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii despre experientele urate pe care le-ati avut cu BEKO. Eu singura experienta neplacuta pe care am avut-o a fost urmatoarea: mi-am cumparat in urma cu o saptamana masina de spalat vase BEKO 6833 de la Domo Auchan Titan si am platit instalarea 105 roni. Masina mi-a fost adusa acasa chiar a doua zi, dar cand am sunat pentru instalare la S.C. Arctic S.A. mi s-a spus ca ei nu instaleaza decat Arctic, iar pentru service se plateste indiferent daca masina este in garantie sau nu. In urmatoarea zi mi-am recuperat taxele de instalare integral 105 roni de la Domo Auchan Titan si am vorbit cu instalatorul care se ocupa de blocul meu care instaleaza contra sumei de 50 de roni orice fel de masina electrocasnica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.