Beko DSN4532FX

O alta masina de spalat  foarte bina vanduta pana in momentul de fata este si masina de spalat vase partial incorporabila Beko DSN4532FX, ce poate fi incarcata cu pana la 12 seturi, iar apoi spalate cu un numar de 5 programe speciale pentru frafurii, pahare si tacamuri. Ideea este ca odata ce ti-ai achitionat un astfel de electrocasnic, grijile tale au disparut, timpul liber este mai mult, iar familia va fi fericita sa te aiba in preajma. Nu ocupa foarte mult spatiu, doar 82 x 59.8 x 54.8 centimetri, fiind asa cum am precizat si mai devreme, partial incorporabila.

Pentru ca nu reprezinta o placere spalatul vaselor murdare in urma petrecerilor datele la tine acasa, masina poate fi salvarea de care aveai nevoie. Nu consuma multe resurse, este frumoasa si silentioasa in acelasi timp. Referitor la consumul de energie electrica te pot asigura ca acesta nu depaseste 1.02 kWh/ciclu spalare, iar apa 13 litri/ciclu spalare. Din punctul meu de vedere nu reprezinta mult, avand in vedere cantitatea de vase pe care masina o parte spala si igieniza.

Beko DSN4532FX deschisa din fataBeko DSN4532FXBeko DSN4532FX deschisa din lateral

 

 

 

 

 

Vezi pretul, detalii tehnice si alte imagini aici …

Daca te-am facut curios de programele sale, iti voi mentiona cateva dintre cele mai importante, cum ar fi: program intensiv, program auto, program bio/eco si prespalare. Nu lipseste de aici nici programarea intarziata, ce-ti permite sa amani inceperea programului cu 3, 6 sau 9 ore, masina putand spala singura chiar si atunci cand nu este nimeni acasa. Adauga-i sarea si vesela murdara iar aceasta isi va face singura treaba, fara a fi nevoie de cineva pentru a o supraveghea.

Dupa ce paharele si farfuriile au fost spalate cu unul din programele mai sus mentionate, acestea vor putea fi uscate datorita functiei Active Ventilation. Asadar, cand te vei intoarce acasa, vasele tale vor fi gata de o noua utilizare, fiind spalate, curatate, mirosin frumos in urma igienizarii. Tacamurile au si ele cosul lor separat in care le poti pune atunci cand le speli, separat de cel in care vei pune farfuriile si castroanele.

Avand o masina eficienta si economica, cu siguranta vei fi incantat de performantele sale, bucurandu-te de investitia facuta. Familia ta are nevoie de o masina de spalat vase, deoarece timpul este limitat si in loc sa ti-l petreci in bucatarie in fata chiuvetei, mai bine il dedici copiilor tai. Niciodata spalatul vaselor murdare nu a fost mai simplu de atat, afisajul LED din partea superioara a masinii oferindu-ti informatii referitoare la timpul ramas pana la terminarea programului, dar si temperatura apei.

Iti recomand cu cea mai mare incredere masina de spalat vase partial incorporabila Beko DSN4532FX! Daca nu detii inca una si doresti sa iti achitionezi acum un astfel de model, nu ezita si cumpar-o cu incredere! Aceasta va ajunge la tine acasa in maximum 24 de ore, avand transportul gratuit si garantie pentru urmatorii 2 ani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.