Beko HIG 64220-1SX

Dacă v-ați achiziționat de curând un cuptor incorporabil cu siguranță aveți nevoie și de o plită incorporabilă. De aceea, recomandarea noastră vine pentru Beko HIG 64220-1SX, o plită incorporabilă ieftină, bună însă care nu funcționează după cum v-ați aștepta pe curent electric ci pe gaz. Este ideală pentru orice bucătărie modernă sau pentru cine vrea să își economisească spațiul din bucătărie.

Ce îmi place la această plită, pe lângă designul reușit despre care vom vorbi mai târziu, este faptul că nu veți mai depinde de curent electric, așa cum fac majoritatea incorporabilelor din ziua de astăzi. Și aceasta beneficiază de o garanție de 24 de luni oferită de producător, dar după cum bine știți aceasta poate fi extinsă contracost cu încă 12 sau maxim 24 de luni, asta în cazul în care vreți să o păstrați mai mult de 4-5 ani și doriți să aveți o siguranță.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Trecem de introducere la detalii tehnice și opțiunile cu care Beko HIG 64220-1SX vine. Nu sunt prea multe lucruri de spus despre o plită incorporabilă însă vom încerca să detaliem si să explicăm cam orice detaliu și accesoriu cu care aceasta vine. În primul rând, aspectul acesteia este unul destul de modern, nu o putem însă compara cu o plită incorporabilă electrică. Culoarea acesteia este argintie/inox, foarte plăcută însă foarte pretențioasă la urme și zgârieturi.

Cum am scris și la începutul acestui review, alimentarea acesteia se face pe gaz, are 4 arzătoare și 4 butoane poziționate frontal. Îmi place că are totuși aprindere electrică, deci nu veți mai fi nevoiți să aveți tot timpul un chibrit sau o brichetă. Materialul din care este construit grătarul de peste arzătoare este otel, iar capacul arzătorului este emailat – să nu ruginească.

Arzătoarele cuptorului Beko HIG 64220-1SX sunt clasificate astfel: 2 arzătoare normale, 1 arzător mare și unul mic. Nu știu cat este de relevant însă puterea arzătorului normal este de 2 kW, puterea arzătorului mare este de 2.9 kW iar puterea arzătorului mic este de numai 1 kW. Dimensiunile acestuia sunt standard, adică 10 x 58 x 51 centimetri.

One thought on “Beko HIG 64220-1SX”

  1. Pingback: Cuptor electric Beko OIC 22100X păreri, prețuri și review
  2. Trackback: Cuptor electric Beko OIC 22100X păreri, prețuri și review

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.