Beko HIS64223S

O plită incorporabilă de foarte bună calitate este și Beko HIS64223S, pe gaz, foarte frumoasă și eficientă în orice bucătărie. Dacă v-ați mutat de curând într-o casă nouă sau doar v-ați redecorat apartamentul, atunci trebuie neapărat să vă cumpărați și o astfel de plită incorporabilă, accesibilă oricărui buzunar. Esteticul bucătăriei dumneavoastră se va schimba radical cu o astfel de plită neagră, elegantă, ce va fura ochii musafirilor dumneavoastră încă de la prima vedere.

Aceasta este cu patru arzătoare, fiind destul de spațioasă, astfel încât să aveți loc suficient atunci când veți găti. Cele patru arzătoare sunt binevenite într-o familie numeroasă, pentru ca dumneavoastră să puteți pregăti mai multe feluri de mâncare în același timp. Veți găsi aici un arzător Wok, două normale și încă unul mic. Arzătorul Wok este de putere mare, cu dublu sau chiar triplu circuit de ardere și o componentă de neinlocuit a bucătăriei asiatice. Prin forma sa specială, este indicat pentru gătirea cu vase concave, conferindu-le o stabilitate maximă.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Panoul de comandă îl veți găsi așezat frontal, un lucru care mie mi se pare foarte bine gândit, deoarece va fi tot timpul la îndemână dumneavoastră în timp ce pregătiți mâncarea. Materialul din care sunt confecționate grătarele este otelul, ceea ce înseamnă că vasele dumneavoastră vor fi susținute foarte bine, fără să aveți probleme în timp, cum ar fi ruperea grătarelor ce-ar putea duce la probleme serioase în bucătărie.

Suportul plitei este realizat din vitroceramica, un aliaj între sticlă și ceramică, foarte rezistent. Vestea bună este că pe lângă aspectul său extrem de frumos, aceasta nu reține amprentele și este foarte greu de spart sau zgâriat. Vitroceramica se întreține foarte ușor, fiind în același timp la fel de simplu de curățat în cazul în care se murdărește. Bucătăria dumneavoastră utilată cu o astfel de plită va fi mult mai frumoasă în comparație cu cele ce au în dotare aragazul clasic, ce ocupă destul de mult loc. Beko HIS64223S poate fi încadrată cu ușurință, nu ocupă mult loc, dimensiunile acesteia fiind 9.8 x 59 x 51 centimetri.

Aprinderea electrică nu putea lipsi de la o astfel de plită. Cu ajutorul aprinderii electrice, puteți înlătura chibriturile și aprinzătoarele electrice ce stăteau aruncate până acum prin bucătăria dumneavoastră modernă. Să nu uităm nici de sistemul de siguranță ce poate fi întâlnit la acest model, deoarece siguranță dumneavoastră este mai presus de orice, iar această plită vă oferă un sistem bine pus la punct, ce o oprește în cazul în care gazul a fost și el oprit, evitând astfel accidentele nefericite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.