Beko OIC 22100X

Dacă mai devreme am discutat despre Beko CG51110DX, un aragaz cu un raport preț/performanță foarte bun, de această dată vom vorbi despre cuptorul electric OIC 22100X de la Beko. Acest cuptor este unul incorporabil, recomandat în special celor care vor să își modernizeze bucătăria cu astfel de aparate de ultimă oră, care ocupă mai puțin spațiu și sunt mult mai aspectoase față de vechile cuptoare.

Însă acest cuptor se adresează celor care au deja plită incorporabilă, sau de ce nu, celor care au nevoie doar de un cuptor. Însă recomandarea mea ar fi să achiziționați acest cuptor împreună cu plita incorporabilă Beko HIG 64220-1SX. Trebuie să specific, că perioada de garanție oferită de producător este standard, adică 24 de luni. Acum dacă vreți, puteți opta pentru o extragarantie, bineînțeles contracost, prin care vă puteți extinde garanția standard cu încă 12 sau 24 de luni. Trebuie doar să alegeți unul dintre pachetele Garanția Plus 1 AN sau Garanția Plus 2 ANI disponibile pe site-ul celor de la eMAG.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Fiind un cuptor incorporabil, alimentarea acestuia este una electrică, cu alimentare de la rețeaua de curent electrică din casa dumneavoastră. Clasa energetică este A, ceea ce înseamnă că nu este cel mai economic cuptor incorporabil existent. Are o capacitate de 67 de litri, adică cam ca orice alt cuptor incorporabil, însă mult mai mare fată de un cuptor clasic.

Dupa cum se poate observa si in imaginea de mai sus Beko OIC 22100X are iluminare interioara, insa acesta dispune si de incalzire inferioara dar si superioara. Ca si functii acesta vine echipat cu un timer, care va va da de veste atunci cand mancarea este gata, plus functiile obisnuite de grill si rotisor. Ce am uitat sa precizez la inceputul acestui review, este puterea de 2400 de wati cu un consum energetic de numai 0.88 kW/h. Cantareste numai 24 de kilogram deci poate fi foarte usor transportat si asezat unde doriti.

Ca și aspect Beko OIC 22100X putem spune că este un cuptor modern, construit din inox, lucru ce îi creează un design elegant și foarte atractiv. Pe panoul frontal acesta vine cu 3 butoane de inox, deci cu un control mecanic însă cu un afișaj tip LED. Ca și accesorii acesta vine cu o tava de coacere inclusă în prețul acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.