Beko OIM 25501X

Un cuptor incorporabil destul de ieftin si cu functii destul pentru a-ti satisface nevoile este cuptorul incorporabil electric Beko OIM 25501X. Am zis accesibil, adica el se situeaza undeva sub 1000 de lei, iar ca functii vei gasi aici aproape tot ce ai nevoie pentru a prepara retete culinare delicioase, fara sa mai mergi la restaurant.

Poate ca ti-ai renovat recent bucataria sau te-ai mutat intr-o casa noua si doresti s-o utilezi cu electrocasnice incorporabile pentru a avea mai mult spatiu si pentru un design mai frumos, cuptorul de la Beko poate fi o varianta ce trebuie luata in calcul.

Beko OIM 25501X din fata

 

 

 

 

 

Vezi pretul, alte imagini si detalii tehnice …

Acesta urmareste tiparul clasic al cuptoarelor incorporabile, adica culoare inox, usa este din sticla, iar panoul de comanda este situat frontal, fiind alcatuit din butoane cu push-up. Butoanele push-up ies in exterior doar atunci cand le actionezi tu manual, in restul timpului fiind ascunse in interior. Comenzile cputorului pot fi setat rasucind butoanele si apoi apasandu-le. Foarte frumos mi se pare si display-ul LED cu afisaj electronic. Avand in componenta sa si timer, odata cu expirarea timpului pe afisajul electronic va ramane setata ora.

Capacitatea cuptorului incorporabil electric Beko OIM 25501X este de 65 litri, mai mica putin in comparatie cu alte cuptore, dar chiar si asa tot vei avea posibilitatea de a baga la cuptor 2 tavi in acelasi timp. Printre functiile sale vei gasi aici treapta pentru pizza, functie de incalzire rapida, iluminare interioara, decongelare, incalzire inferioara, mantinere cald, blocare acces copii, grill si ventilatie.

Functia pentru pizza mi se pare foarte interesanta, deoarece vei putea prepara delicoasa gustare chiar la tine acasa, fara a mai fi nevoie sa mergi la restaurant. Cu siguranta facuta de tine, aceasta va fi cea mai buna, cea mai laudata si cea mai apreciata de intreaga familie. Aceasta functie are capacitatea de a coace si  rumeni blatul de pizza intr-un alt mod fata de cuptroarele obisnuite.

Blocare acces copii iarasi mi se pare o functie foarte inteligenta, deoarece micutii tai nu vor putea umbla si schimba setarile facute de tine. Butoanele se vor bloca automat. Odata cu achiztionarea acestui Beko OIM 25501X vei primi si 2 tavi pentru coacere, precum si suport telescopic. Suportul telescopic cu siguranta l-ai intalnit si la vechiul aragaz, este acel suport ce poate fi asezat pe nivele, pe care asezi tavile atunci cand le introduci in cuptor.

Cam atat despre cuptorul electric incorporabil Beko OIM 25501X. Daca doresti sa-l schizitionezi, nu mai sta pe ganduri si fa-o chiar acum! Nu vei avea nimic de pierdut, deoarece raportul dintre calitate si pret este unul foarte bun, avantajele fiind de partea ta. De mentionat faptul ca garantia produsului este de 24 de luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.