Beko OIM 25700 x

Vă prezint astăzi un cuptor incorporabil ce o să vă lase uimiți, atât prin design cat și prin numărul mare de funcții de care puteți beneficia odată cu achiziționarea acestuia. Pentru că lumea este mult mai deschisă și orientată spre astfel de electrocasnice, m-am gândit că v-ar fi util un astfel de review din care veți putea afla mai multe detalii legate de cuptorul incorporabil Beko OIM 25700 x. Este primul cuptor prezentat până acum ce are în dotare și un display touch, ceea ce înseamnă că panoul de comandă va fi mult mai simplu de accesat.

Modelul despre care vorbim este electric și nu poate primi decât cuvinte de laudă din partea mea. Mi se pare o alegere foarte bună pentru cei ce doresc să opteze pe un astfel de cuptor electric. Așteptările dumneavoastră nu vor întârzia să apără, deoarece cuptorul acesta nu este doar unul cu un estetic impresionant, ci și foarte dotat, având 13 funcții pe care le puteți utiliza preparând diverse mâncăruri.

Beko OIM 25700 x din fata

 

 

 

 

 

Pentru mai multe imagini dar si pretul acestuia click aici …

Pizza pe care până acum erați obișnuiți să o mâncați doar la restaurant, o veți putea pregăti chiar la dumneavoastră acasă, deoarece noul cuptor vă dă posibilitatea de a coace cu o funcție specială. Pe lângă faptul că puteți servi masa în liniște alături de cei dragi acasă, veți economisi timp și bani. Rudele și prietenii dumneavoastră vor rămâne încântați și se vor putea bucura de cea mai delicioasă pizza, făcută în cel mai scurt timp posibil.

Îmi place că acesta are în componenta sa și timer, pe care îl veți putea programa în funcție de timpul pe care dumneavoastră îl considerați necesar pentru prepararea mâncării. Atunci când timpul se va scurge, cuptorul se va oprin singur, astfel încât, mâncarea nu se va mai arde și nu va mai trebui să stați mereu în preajma cuptorului pentru a-l opri dumneavoastră. Timpul selectat va fi afișat pe un display elegant LCD.

Alte funcții ce pot fi menționare sunt: grill, ventilație, încălzire inferioară, warm keeping – menține mâncarea caldă, decongelare, coacere lentă, booster, treaptă pentru pizza, blocare acces copii și nu în ultimul rând funcție pentru autocuratare – catalitic. Mi se pare foarte utilă și de ce nu, foarte necesară funcție pentru decongelare, deoarece este mult mai simplu să gătești fără să mai aștepți să se dezghețe alimentele scoase din congelator. Acestea vor fi rapid dezghețate pentru ca dumneavoastră să nu mai pierdeți timpul așteptând ore în șir.

Ca și accesorii odată cu achiziționarea cuptorului incorporabil, Beko OIM 25700 x vă oferă grătar combi, tavă pentru coacere, suporturi telescopice și o tavă pentru gătita emailată. Ceea ce nu v-am menționat este faptul că acesta are culoarea inoxului și dimensiuni 59.5 x 59.4 x 56.7 centimetri. Nu am niciun minus pentru cuptorul prezentat mai sus, din contră, consider că acesta vine cu un preț foarte bun, iar funcțiile oferite nu le veți găsi la foarte multe cuptoare incorporabile, care să arate și bine și să aibă și toate dotările acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.