Beko Prestige Line 12000 BTU Inverter

Vă prezint astăzi un alt model de aparat de aer condiționat din gama Beko. Poate că sunteți în căutare sau poate doriți să-l schimbați pe cel vechi cu unul nou și din acest motiv căutați mai multe păreri cu privire la ce puteți găsi în momentul acesta pe piața din România. Cel prezentat de mine aici este model nou, cu tehnologie Inverter, ce are o putere de 12000 Btu. Un aparat de aer condiționat cu o astfel de putere poate face fată unei camere ce are o suprafață de până la 32 de metri pătrați.

În ultimul timp, tot mai multe persoane montează acest aparat în hol, încercând în acest mod să răcească întregul apartament. Recomandarea mea este să montați aparatul de aer condiționat strict în camera în care doriți să răcească, deoarece acesta pentru asta este conceput. Ca să vă dați seama de ce trebuie să îl montați în acest fel, vă voi spune că aparatele de aer condiționat sunt similare cu radiatoarele, nu cu cetrala termică.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Să vorbim puțin și despre tehnologia inverter, tot mai căutată în ziua de astăzi. Aceasta este integrată în unitatea exterioară și vă aduce 2 beneficii semnificative: confort și eficiență energetică. Un echipament de aer condiționat cu inverter își ajustează continuu capacitatea de răcire și încălzire pentru a menține temperatura în încăpere, micșorând timpul de pornire și totodată permițând ca temperatura cerută în încăpere să fie atinsă mai repede. Și facturile la energia electrică vor scădea considerabil, deoarece un sistem inverter monitorizează și ajustează temperatura interioară atunci când este nevoie, consumul de energie scăzând cu 30% comparativ cu un sistem tradițional pornit / oprit.

Funcția specială de dezumidificare mie iar mi se pare un lucru foarte bun. Transpirația din timpul nopții, ploaia, condensul din baie pot fi surse de umezeală care să accentueze senzația de căldură. Dezumidificarea este eficienta și pe timpul iernii. În cazul în care ați montat termopane si țineți aragazul deschis pentru mai mult timp, gazul intra în reacție cu aerul și produce condens pe pereți. Cu această funcție, aparatul de aer condiționat extrage și elimină în același timp umezeala din cameră.

O altă funcție inteligentă este Auto-Restart, ce are menirea în cazul unei pene de curent, la revenirea curentului să reporneasca automat la setările de dinainte de pana de curent. Puteți seta în acest fel ce funcție doriți dumneavoastră, deoarece aceasta va fi memorată și reluată odată cu revenirea curentului electric în locuință.

Filtrele au și ele un rol important. Veți intâlni la acest Beko 2 tipuri de filtru: Dezodorizant și Anti-Bacteria. Filtrul Anti-Bactria reține particulele de praf și particulele din aer de până la 3 microni. Aerul din camera dumneavoastră va fi astfel curat, fără nici o urmă de praf. Atunci când faceți curățenie și vi se pare că aerul este încărcat de praf, nu trebuie decât să porniți aparatul de aer condiționat și ați scăpat de griji, fără a mai sta cu geamul deschis.

Funcția JetCool asigură răcirea rapidă a camerei. În acest mod se refulează un jet puternic de aer rece pentru 30 min sau până când temperatura camerei atinge 18 grade Celsius. Hotstart este funcția ce asigură repornirea modului de încălzire, pentru a nu refula aer rece în încăpere, turbina aparatului de aer condiționat  pornind numai când temperatura conductelor va atinge temperatura de 28 de grade. Când temperatura în conducte atinge 28 de grade, turbina va funcționa 1 minut la viteza minimă, după care va funcționa la viteza stabilită pe telecomandă.

Beko Prestige Line 12000 BTU cu Inverter este după părerea mea, conceput special pentru a vă face verile mai ușor de suportat. În timp ce afară vor fi 40 de grade Celsius, la dumneavoastră în casă în maximum 30 de minute se vor face doar 18 grade Celsius, cu ajutorul uneia din funcțiile acestui aparat. Dacă îl achiziționați cat mai curând, instalarea va fi inclusă în preț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.