Beko Prestige Line 9050 BTU

Aparatele de aer condiționat de la Beko încep să ia amploare din ce în ce mai mult. Un alt astfel de aparat am zis eu că este bine de scos în evidență, deoarece are tot ce trebuie pentru a îndeplini condițiile necesare.  Beko Prestige Line cu putere de 9050 Btu este ideal pentru o cameră cu o suprafață de până la 25 de metri pătrați.

Dacă vă orientați pentru a cumpăra un astfel de aparat și veți dori să-l montați în hol, sfatul meu este să vă gândiți bine. Probabil că ar face fată să vă răcească cat de cat tot apartamentul, dar el este creat pentru a răci exact camera în care este instalat. Ca să fac și o comparație pentru a înțelege dumneavoastră mai bine, vă spun că aparatul de aer condiționat este cam același lucru cu radiatorul, nu cu centrala termică. Adică, el este creat pentru a da randament în camera în care îl veți pune, fără a avea pretenția de a răci și o altă suprafață.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Funcțiile standard ale acestuia sunt de răcire și de încălzire, puterea consumată fiind de 2650 W, respectiv 2850 W. Face parte din clasa energetică A, ceea ce înseamnă că facturile dumneavoastră de curent electric nu vor fi foarte mari pe parcursul folosirii acestui aparat de răcire. Dacă sunteți interesați de zgomotul produs vă spun că unitatea interioară nu vă deranjează, având 37 db, iar cea exterioară puțin mai mult, 50 db.

Filtrele pe care le puteți găsi aici sunt Anti-Bacteria și Dezodorizant. Filtrul Anti-Bacteria reține microbii și praful din aer, pentru ca dumneavoastră să nu le inspirați atunci când stați în cameră. Foarte important după părerea mea este ca orice aparat de aer condiționat pe care doriți să-l cumpărați, să aibă un astfel de filtru. Acesta necesită operațiuni curente de întreținere, se scoate din aparat, se spală cu apă rece (atenție, nu cu apă caldă deoarece este material plastic și se poate deforma) se usucă ferit de soare (din aceleași considerente, material plastic, se poate deforma).

O altă funcție importantă este Sleep Mode. Cu o singură apăsare de buton, automat programați aparatul la oprire, stabiliți viteza de funcționare și ajustați temperatura pentru asigurarea confortului în timpul somnului. Această funcție are grijă de temperatura din cameră în timpul somnului, deoarece o temperatură ce este prea mare sau uneori prea mică, poate fi deranjantă în timp ce vă odihniți.

Funcția de dezumidificare eu o regăsesc de asemenea printre funcțiile importante ce nu trebuie să lipsească de la niciun aparat de aer condiționat. Ea are menirea de a reduce umiditatea deranjantă din cameră fără să supra-răcească. Chiar și iarna este folositoare această funcție, atunci când apare condensul pe pereții camerei dumneavoastră. Printr-o simplă setare, umiditatea din cameră va dispărea în cel mai scurt timp posibil.

Jet Cool, o funcție creată special pentru a asigura răcirea rapidă a camerei, refulează un jet puternic de aer rece pentru 30 minute sau până când temperatura camerei atinge 18 grade. Indiferent de cat de cald este afară, temperatura din cameră va ajunge la 18 grade într-un mod rapid, pentru ca dumneavoastră să aveți parte de un grad de confort termic ridicat.

Telecomanda este prevăzută cu buton pentru timer pentru a putrea programa aparatul Beko atunci când doriți să pornească sau să se oprească. Aveți această setare exact ca la televizor. Dacă trebuie să mergeți repede până la magazin și nu doriți să închideți aerul condiționat, îl programați pentru a se închide el singur la ora stabilită de dumneavoastră.

Trebuie să menționez că Beko Prestige Line 9050 BTU beneficiază de instalare gratuită. Este o ofertă ce nu trebuie neglijată, deoarece prețul acestuia este unul foarte accesibil, mai ales ca în această perioadă veți primi cum am spus și mai sus, instalarea gratis. Garanția produsului este de 2 ani, putând fi la cererea dumneavoastră extinsacu încă 12 sau 24 de luni, contracost.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.