Beko WMB 51031PT

Vreau să vă prezint astăzi o altă mașină de spălat de la Beko, ce poate spăla până la 5 kg de rufe cu o viteză de centrifugare de 1000 rotații pe minut. Beko wmb 51031pt vine cu programe noi despre care până acum nu cred că știați foarte multe. Una din funcțiile acesteia se numește Pet și este benefică celor care au animale. Această funcție îndepărtează parul patrupedelor de pe hainele dumneavoastră, fiind în același timp dezinfectate și igienizate. Când veți selecta această funcție, trebuie să adăugați prespălare, precum și clătiri suplimentare comparativ cu un program standard de spălare.

Vă pot spune despre această mașină de spălat că are un preț accesibil și garanție de 24 luni, putând fi ulterior extinsă cu încă 12 sau 24 de luni la prețul de 80, respectiv 120 de lei. Este bine să faceți această extindere de garanție în cazul în care vă gândiți la acest lucru, deoarece astfel veți avea certitudinea că orice s-ar întâmpla pe parcursul acestor 4 ani- dacă optați pentru cele încă 24 de luni, reparația este asigurată chiar de cei de la care ați cumpărat-o.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Programele sunt în număr de 11, cat mai diversificate și cu cat mai multe sisteme de protecție. Unul din ele este sistemul electronic de control al balsamului, care asigură distribuirea uniformă a încărcăturii în interiorul cuvei, eliminând vibrațiile și zgomotul creat de neasezarea uniformă a rufelor. Totodată oferă stabilitate pe parcursul centrifugării. Chiar dacă încărcătura nu este uniformă mașina va ajusta automat viteza rotațiilor pentru a asigura eficiența optimă a centrifugării.

Un alt sistem inteligent după părerea mea este sistemul de control al consumului de apă, ce are rolul de a ajusta în mod automat în funcție de cantitatea și tipul rufelor cantitatea de apă, pentru a obține cele mai bune performanțe de spălare și consum energetic. Acest sistem permite un consum rațional de energie și apa asigurând atât protecția mediului înconjurător cat și a bugetului familiei. Veți face astfel o economie fără bătaie de cap. Mașina de spălat își va face singură treaba, dumneavoastră fiind nevoiți doar să o programați. Senzorul de nivel al apei măsoară orice variație de la nivelul corect al apei în tambur și începe automat să evacueze apa atunci când nivelul este depășit.

Printre cele 11 programe de care v-am menționat mai sus, puteți regăsi: Dark Care, Daily Express, Babycare, Clătire, Stoarcere+Evacuare, Prespălare, Spălare lână, Sintetice, Consum redus de energie și încă un program Mix. Fiecare dintre aceste programe are un rol aparte, care nu poate fi înlocuit de altele.

Pentru bebeluși, dar și pentru cei care știu că au pielea sensibilă a fost conceput special programul Babycare, ce asigură performanțe superioare la clătire și limpezire, prin efectuarea unui ciclu de spălare intensivă urmat de un ciclu de clătire intensivă. Acest program aplică un tratament special, mai ales hainelor pentru bebeluși ce au nevoie de o atenție mai mare atunci când vine vorba de spălare și igienizare.

Funcția Daily Express este una destinată hainelor din bumbac ușor murdare, nepătate ori purtate o singură dată. Aceasta va spală hainele dumneavoastră într-un timp record de doar 39 de minute, la o temperatura de 30 de grade Celsius. Dark Care este un program special de la Beko, creat pentru hainele închise la culoare ce pot fi sintetice sau din bumbac. Aceste haine vor fi spălate la o viteză redusă de rotație, cu mai puține mișcări, temperatura apei fiind de 30- 4o grade Celsius. Recomandat este ca la acest program să utilizați detergent lichid.

O altă funcție cat se poate de utilă a acestei mașini de spălat Beko wmb 51031pt este amânare pornire. Cu ajutorul acestei funcții veți avea posibilitatea programării cu întârziere a mașinii de spălat între 0-19 ore. Astfel există posibilitatea de a beneficia de costul mai redus al electricității pe parcursul nopții. Display-ul vă va oferi infirmatii legate de etapa spălării și timpul rămas până la terminarea programului. Acestea sunt câteva din caracteristicile acestei mașini de spălat rufe, care mie mi s-au părut mai importante de precizat în acest review. O mașină de spălat bună, cu multe opțiuni și programe ce vin în ajutorul dumneavoastră atunci când timpul este o problemă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.