Beko WMB61041

Beko WMB61041 este o mașină de spălat destul de apreciată de cumpărătorii romani, deoarece pe lângă prețul său accesibil, aceasta vine cu tehnologie nouă, design plăcut și foarte multe programe și funcții. Fiecare s-a învățat să pună rufele murdare în mașină și să uite de griji. Spălatul manual este acum doar o amintire, neplăcută aș putea spune, deoarece marea majoritate a oamenilor folosesc de o bună bucată de timp mașini de spălat rufe automate.

Modelul despre care vorbim în acest review este destul de nou și foarte accesibil ca și preț. Această mașină este cu încărcare frontală, poate spăla până la 6 kg de rufe murdare, cu o viteză de centirfugare de 1000 de rotații pe minut. În comparație cu mașini ce au mai multe rotații pe minut, nu pot spune că rufele dumneavoastră vor ieși aproape uscate, ci doar stoarse foarte bine, fiind apoi necesar procedeul normal de uscare. Le întindeți pe uscătorul de rufe, așteptând să fie gata de o nouă purtare.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Un sistem foarte inteligent ce-l are în dotare este reglarea automată a consumului de apă. De ce este util acest sistem? Păi, încărcarea cu rufe a mașinii de spălat poate varia în funcție de volumul sau tipul țesăturii. Cantitatea de apă este ajustată în mod automat în funcție de cantitatea și tipul rufelor, pentru obținerea celor mai bune performanțe de spălare și consum energetic. Acest sistem permite un consum rațional de energie și apă asigurând atât protecția mediului înconjurător cat și a bugetului familiei.

Pe lângă sistemul revoluționar prezentat mai sus, un altul este la fel de apreciat precum cel anterior. Este vorba despre sistemul electronic de control al balansului, care asigură distribuirea uniformă a încărcăturii în interiorul cuvei, eliminând vibrațiile și zgomotul creat de neasezarea uniformă a rufelor. Totodată oferă stabilitate pe parcursul centrifugării. Chiar dacă încărcătura nu este uniformă mașina va ajusta automat viteza rotațiilor pentru a asigura eficiența optimă a centrifugării.

Mașina de spălat este dotată cu un senzor de nivel al apei ce măsoară orice variație de la nivelul corect al apei în tambur și începe automat să evacueze apa atunci când nivelul este depășit. În cazul în care este prevăzută o posibilă inundare cu apă, acest senzor detectează nivelul apei din mașina de spălat și o elimină treptat, protejându-vă astfel locuința de eventualele neplăceri.

Să vorbim și despre programele acesteia care sunt în număr de 16: Cămăși, Anti-alergic, Daily Xpress, Xpress Super Short, Dark Care, Freshen Up, Șelf Clean, Clătire, Stoarcere+Evacuare, Extra-clătire, Spălare lână, Sintetice, Bumbac, Consum redus de energie, Mix și Spălare manuală sunt câteva din ele. Programul special pentru cămăși este conceput pentru a avea grijă de acestea în timpul spălării, înlăturând riscul de a se decolora, după spălare fiind aproape deloc sifonate. Anti-alergic este pentru cei ce au piele sensibilă și au nevoie de clătire intensivă pentru a îndepărta orice urmă de detergent de pe haine, ce ar putea produce reacții adverse celor cu probleme.

Displayul LCD va afișa pentru ca dumneavoastră să fiți tot timpul la curent, etapa spălării și timpul rămas până la finalizarea programului. Dacă doriți, această mașină are și funcție de programare întârziată, ceea ce înseamnă că puteți să spălați chiar și atunci când nu este nimeni acasă. Nu trebuie decât să băgați rufele murdare în mașină, să-i adăugați balasamul și detergentul, apoi să o programați la ora la care doriți să pornească. Beko WMB61041 își va face treaba în lipsa dumneavoastră, fără să stați cu griji.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.