Beko WMB61241

Dacă ești în căutarea unei mașini de spălat bune însă nu știi ce să alegi, astăzi recomandarea noastră vine pentru Beko WMB61241, o mașină de spălat bună la un preț bun. Este un model destul de nou cu un design modern și atractiv, cu foarte multe funcții, care recent a apărut și în oferta celor de la eMAG. Datorită capacității de încărcare aceasta este recomandată în special familiilor de până la 4-5 membri.

Este alba, deci se va incadra foarte usor in orice parte a locuintei dumneavoastra. Cantareste 64 de kilograme, deci va fi nevoie de cel putin 2 persoane pentru a o transporta si a o aseza la locul potrivit. Garantia oferita de producator este de 24 de luni, insa aceasta poate fi extinsa cu inca 12 sau 24 de luni, daca alegeti unul dintre pachetele Garantia Plus 1 AN sau Garantia Plus 2 ANI. Acest polita de asigurare este foarte buna pentru cei care au de gand sa o pastreze mai mult de 4-5 ani.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Să trecem și la detaliile tehnice, la caracteristicile acestei mașini de spălat, foarte importante pentru orice posibil cumpărător. Beko WMB61241 este o mașină de spălat cu încărcare frontală și cu o capacitate de încărcare de 6 kilograme iar viteza de centrifugare este de 1200 rotații pe minut. Afișajul acesteia, după cum se poate observa și în imaginea de mai sus este unul tip LCD.

Clasa de eficiență energetică este A+ – cu un consum de numai 0.89 kw pe oră într-un program standard. Clasa de eficiență la spălare este A, clasa de eficiență la centrifugare este B iar consumul standard de apă într-un program este de numai 40 de litri. Aici putem spune că se încadrează în standardele actuale, pentru că, cam orice mașină de spălat din această categorie cu aceasta are acest consum.

Beko WMB61241 are un număr de 16 programe, printre care se află și cele enumerate: Cămăși (program cu rol de antisifonare recomandat pentru cămăși purtate la birou), Anti-allergic, Daily Xpress (încărcare maximă 30ºC în doar 39 minute. Destinat articolelor din bumbac ușor murdare, nepătate sau în special purtate o singură dată), Xpress Super Short, Dark Care, Eco Clean 20ºC, Freshen Up, Șelf Clean, Clătire, Stoarcere+Evacuare

Pe lângă programele enumerate mai sus Beko WMB61241 vine și cu câteva funcții și sisteme speciale. Și aici vorbesc despre sistem de reglare automată a consumului de apă – cantitatea de apă este ajustată în mod automat în funcție de cantitatea și tipul rufelor, pentru obținerea celor mai bune performanțe de spălare și consum energetic; sistem electronic de control al balansului – asigură distribuirea uniformă a încărcăturii în interiorul cuvei, eliminând vibrațiile și zgomotul creat de neasezarea uniformă a rufelor; funcția amânare pornire – care vă oferă posibilitatea programării cu întârziere a mașinii de spălat între 1-24 ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.