Beko WMB61442

Printre atâtea modele care apar de la o zi la alta, aproape că nu știm ce să alegem atunci când vine vorba să cumpărăm un produs. Noroc cu internetul că mai putem citi câteva review-uri, păreri ale altor persoane care au deja acel produs pe care noi vrem să-l cumpărăm, că altfel n-ar fi prea ușor să ne dăm seama dacă este ceea avem nevoie sau ne-am făcut o idee greșită. Ne-am gândit să vă prezentăm și să aducem în discuție aici, mașina de spălat rufe Beko WMB61442.

Mașina de spălat rufe este un aparat electrocasnic ce cu siguranță nu lipsește din casa nimănui. Și de ce ar lipsi când ne scutește de o muncă istovitoare ce necesită mult timp și multă energie consumată? Toată lumea spală, fie că este barbat sau femeie, hainele sunt lucrurile ce se murdăresc cel mai repede, care au nevoie de o spălare corectă. Această mașină de spălat rufe de la este din noua gama Beko Smart Blue cu lumină albastră ce are o capacitate de încărcare de până la 6 kg și un număr de 16 programe.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Cămăși, Anti-allergic, Daily Xpress, Xpress Super Short, Bumbac Eco, Dark Care, Eco Clean 20ºC, Freshen Up, Șelf Clean, Clătire și Stoarcere+Evacuare sunt câteva din cele 16 programe de care v-am menționat anterior. Prin programul Cămăși, conceput special pentru spălarea acestor articole de vestimentație pe care barbații le poartă cu drag, veți obține cele mai curate cămăși, fără să se sifoneze datorită acestui program ce are grijă ca totul să fie perfect fără ca ele să se deterioreze la spălare.

Prin funcția Bumbac Eco articolele din bumbac sunt spălate într-un timp mai îndelungat, 145-150 min, asigurând astfel performanțe foarte bune de spălare. Bumbac ECO consumă mai puțină energie în comparație cu alte programe bumbac, de aici rezultând și economisire de energie electrică. Un alt program inteligent este Daily Xpress ce vă oferă posibilitatea să spălați în doar 39 de minute rufe din bumbac ușor murdare, nepătate sau chiar purtate o singură dată.

Sistemul de reglare automată al consumului de apă de care această mașină de spălat rufe beneficiază permite un consum rațional de energie și apă asigurând atât protecția mediului înconjurător cat și a bugetului familiei. Cantitatea de apă este ajustată în mod automat în funcție de cantitatea și tipul rufelor, pentru obținerea celor mai bune performanțe de spălare și consum energetic. Sistemul electronic de control al balsamului sigură distribuirea uniformă a încărcăturii în interiorul cuvei, eliminând vibrațiile și zgomotul creat de neasezarea uniformă a rufelor. Controlul excesului de apă este verificat cu ajutorul unui senzor de nivel al apei ce măsoară orice variație de la nivelul corect al apei în tambur și începe automat să evacueze apa atunci când nivelul este depășit.

Veți mai găsi un display ce vă arată tipul rămas până la terminarea ciclului de spălare și programul pe care dumneavoastră l-ați setat pentru a spăla. Ceea ce n-am menționat dar o facem acum, este că Beko WMB61442 are 1400 de rotații de minut, ceea ce înseamnă că rufele dumneavoastră vor ieși aproape uscate după terminarea programului, dar și un amănunt important pentru cei ce nu beneficiază de prea mult spațiu în locuință –  mașina este slim, putând fi poziționată cu ușurință în orice colțișor al casei dumneavoastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.