Bosch MES3000

Dacă în sfârșit te-ai hotărât să nu mai bei sucurile din comerț cu multe E-uri și care nu sunt foarte sănătoase pentru organismul tău atunci să știi că ai făcut o alegere perfectă pentru tine și pentru sănătatea ta. Însă pentru a nu renunța complet la sucuri noi îți prezentăm storcatorul de fructe și de legume Bosch MES3000.

Acest aparat este ideal pentru a vă face singuri suc din fructele preferate, sau din legumele preferate. Este un storcător puțin mai scump decât restul storcătoarelor obișnuite, însă aproape întotdeauna ce e mai scump este și mai bun. Bosch MES3000 nu face excepție de la această regulă și vine cu un storcător de care cu siguranță vă veți îndrăgosti și îl veți folosi în fiecare zi.

bosch mes3000sita bosch mes3000bosch mes3000 cu toate accesoriile

 

 

 


Mai multe poze, detalii și preț aici …

Unul din lucrurile care fac un storcător de fructe să fie foarte bun și util este tubul prin care se introduc fructele sau legumele să fie cât mai larg pentru a nu mai fi nevoie tăierea fructelor în prealabil. Cei de la Bosch s-au gândit la acest lucru și au făcut acest tub foarte larg astfel încât veți putea introduce chiar și un măr întreg. În plus acesta are și o microsita confecționată din inox (nu va rugini)  ce vă va asigura o stoarcere perfectă.

Continuăm acest review și trecem în revistă carcasă acestui storcător de fructe. Aceasta și conul de scurgere sunt confecționate din inox. Acesta îi dă un aspect elegant și cu siguranță nu se vor cunoaște urmele și zgârieturile cum se cunosc pe un aparat confecționat din plastic. Ca element de siguranță cei de la Bosch au implementat pe acest storcător de fructe sistemul Active Motor Management (funcționează doar dacă toate componentele sunt asamblate corect).

Bosch MES3000 are un motor cu o putere de 700 Wați, un motor nu foarte gălăgios aș zice eu, însă nu cred că asta contează prea mult la un aparat de acest tip. Are 2 viteze, una este pentru fructele sau legumele moi iar una pentru cele tari. Ca și accesorii incluse, după cum bine ați văzut și în imaginile de mai sus acesta vine cu un container pentru suc și o perie. La finalul acestui review vă voi lăsa să vizionați un filmuleț cu acest robot în care veți putea auzi cât de gălăgios este motorul și puteți vedea cât suc poate stoarce din anumite fructe și legume.

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=Ziag7kHG-OA&hd=1[/tube]

One thought on “Bosch MES3000”

  1. Pingback: Philips HR1851 review cu preț și păreri
  2. Trackback: Philips HR1851 review cu preț și păreri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.