Bosch SKS50E18EU

V-ați gândit vreodată ce v-ați face dacă n-ar mai exista aceste electrocasnice ce vă usurează munca și vă utilează bucătăria într-un mod elegant? Mașina de făcut pâine, mașina de spălat vase, aragazul, combina frigorifică și multe altele sunt lucruri fără de care în ziua de astăzi nu putem sta. Vă prezint mașină de spălat vase Bosch SKS50E18EU, menită să vina în ajutorul dumneavoastră, ori de câte ori aveți nevoie.

Aceasta poate spăla 6 seturi de vase cu ajutorul a 5 programe. Veți găsi aici suport pentru cești, compartiment pentru sare și nu în ultimul rând un coș pentru tacâmuri. Fie că sunteți o persoană ocupată sau adesea organizați petreceri la dumneavoastră acasă împreună cu prietenii, mașina de spălat vase va face toată treaba în locul dumneavoastră, adică se va ocupa de curățarea și igienizarea farfuriilor, paharelor și a tacâmurilor cu care ați servit masa.

Bosch SKS50E18EU din fata

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Consider că un astfel de ajutor nu ar trebui să lipsească din nici o bucătărie, mai ales că prețul un astfel de mașini de spălat vase este foarte accesibil. Lumea din ziua de astăzi este mult mai ocupată în comparație cu vremurile anterioare, iar tehnologia s-a dezvoltat atât de mult, încă aproape pentru orice găsim o astfel de mașină automată care poate face treaba în locul nostru.

Veți găsi aici un sistem de protecție a paharelor, circuit electronic de regenerare a sării de dedurizare, ActiveWater hydraulic system, brațe de pulverizare curbat și un senzor de încărcare. Afișajul LED vă va informa atunci când programul de spălare s-a terminat, pentru ca dumneavoastră să puteți scoate vasele spălate, gata de pus la locul lor, fiind deja uscate.

Designul acestei mașini Bosch SKS50E18EU este foarte modern, aceasta fiind din inox antiamprenta, ceea ce înseamnă că nu trebuie să alocați prea mult timp curățării ei, deoarece amprenetele nu vor apărea pe mașina dumneavoastră de spălat vase. Programele de care puteți beneficia sunt: Intensiv 70°C, Normal 65°C, Eco 50°C, Delicat 40°C și nu în ultimul rând Spălare rapidă 45°C.

După părerea mea, aceasta este o mașină care-și merită banii, deoarece pe lângă cele menționate mai sus vine și cu un sistem pentru protecție imptriva inundațiilor și cu un consum redus de energie electrică, deoarece face parte din clasa A+. Pentru a vă ușura munca în bucătărie, tot ce trebuie să faceți este să vă achiziționați o astfel de mașină de spălat vase, iar apoi treaba va fi ca și rezolvată, deoarece dumneavoastră va trebuie doar să puneți vasele murdare și să adăugați detergentul pentru ca mașina să-și urmeze apoi programul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.