Bosch WAA20262BY

Începem ziua de astăzi prin a vă prezenta o altă mașină de spălat rufe, ce este numai bună la casa omului. Cu siguranță nu mai există persoane care să locuiască în oraș și să nu aibă o astfel de mașină automată, în schimb, eu vreau să vă prezint acest model Bosch WAA20262BY, pentru cei ce doresc să-și schimbe vechea mașină cu una mai nouă și mai performantă.

Capacitatea de încărcare a acesteia este de 5,5 kg, suficient de spațioasă pentru a face fată unei familii de până la 3 persoane. Dacă vă gândiți acum și la viteza de centrifugare, ce este foarte importantă, vă spun că aceasta are nici mai mult nici mai puțin de 1000 de rotații pe minut. De aici puteți să vă dați singuri seama că această mașină nu este cea mai performantă în ceea ce privește stoarcerea, dar nici rufele îmbibate cu apă nu vor ieși. Acestea vor fi stoarse, dar nu și aproape uscate.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Ca să vorbim puțin și despre design, vă spun că mașina de spălat prezentată în acest review este de culoare albă și face parte din tiparul clasic al mașinilor de spălat rufe. Display-ul LED foarte frumos poziționat în partea superioară, lângă panoul de comandă, vă oferă informații cu privire la etapa spălării, centrifugare și temperatura apei. Datorită acestui afișaj elegant, dumneavoastră veți fi mereu la curent cu ceea ce se întâmplă cu rufele, acesta fiind un atu chiar și pentru persoanele mai în vârstă ce-și doresc o mașină de spălat cu un display mare și un panou de comandă ce poate fi folosit în cel mai simplu mod.

Referitor la programe, vă pot preciza următoarele pe care le veți întâlni la acest model: program rapid de 30 de minute, delicate/mătase, spălare lână, spălare manuală, program mix. Sistemul 3D AQUA TRONIC, inventat și dezvoltat de Bosch optimizează procesul de spălare a rufelor deoarece hainele sunt mai bine înmuiate în apă, aceasta fiind introdusă asimetric prin orificiile de pulverizare din tambur. În cea de-a doua etapă, apa este introdusă “în cascade” în tambur și udate în mod continuu și intensiv cu un flux complet ,prin intermediul orificiilor situate pe peretele posterior al tamburului.

Prin intermediul programării întârziate, mașina de spălat rufe Bosch WAA20262BY se va adapta în funcție de programul și necesitățile dumneavoastră. Puteți spăla chiar și atunci când nu sunteți acasă, deoarece aveți posibilitatea de a programa și apoi pleca de acasă, aceasta spălând fără nici o problemă. Trebuie doar să-i adăugați detergentul și balsamul de rufe, rămânând ca mașina de spălat să pornească la ora la care dumneavoastră ați programat-o.

Trebuie să știți că raportul calitate-preț este unul foarte bun, iar dumneavoastră veți fi pe deplin mulțumiți de randamentul acestei mașini de spălat rufe. Odată cu achiziționarea ei veți primi garanție pentru următorii 2 ani, având posibilitatea în cazul în care doriți să o prelungiți cu încă 1 an sau 2, contracost.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.