Bosch WAA24163BY

Probabil v-ați convins și dumneavoastră că fără o mașină de spălat rufe în ziua de azi e greu, lucru ce vă determină să spălați manual, pierzând în acest fel o gramadă de timp. De aceea, m-am gândit să vă prezint o altă mașină de spălat rufe, Bosch WAA24163BY, cu 1200 de rotații pe minut și capacitate de încărcare de până la 5, 5 kg. După părerea mea, aceasta este ideală pentru o familie formată din 4 persoane. Produsele Bosch sunt recunoscute ca produse premium aproape în tot ceea ce apare cu această siglă. Mașinile de spălat sunt percepute ca modele performante și așa cum e normal, un pic mai scumpe decât media.

Nu trebuie să aveți vaste cunoștințe pentru a alege o mașină de spălat, ci pur și simplu trebuie să vă gândiți la nevoile dumneavoastră și la așteptările pe care le aveți de la ea. Acest model vă scutește de un consum mare de enrgie electrică, deoarece face parte din clasa A+, ceea ce înseamnă un consum redus. Veți vedea asta chiar de la prima factură, rămânând plăcut impresionați de consumul său mic.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Fiind o mașină cu încărcare frontală, trebuie să aveți grija înainte de a o achiziționa dacă dispuneți de locul necesar pentru a o încadra acolo unde doriți. Dimenisunile acesteia sunt 85 x 60 x 56 centimetri, de unde puteți trage concluzia că nu aveți nevoie de un spațiu prea mare. Display-ul LED de dimenisuni medii vă dă posibilitatea de a urmări etapa spălării, pentru ca dumneavoastră să fiți mereu la curent cu ceea ce se întâmplă. Datorită acestui afișaj LED, mașina de spălat prezentată în acest review poate fi cu ușurință folosită și de persoanele mai în vârstă.

Printre programele sale veți întâlni: program rapid de 30 minute, extra-clătire, spălare lână, bumbac, spălare manuală, delicate. Cu ajutorul programului „Spălare manuală” chiar și cele mai delicate țesături vor fi spălate în perfectă siguranță, ca și cum ar fi spălate manual. Acest program creaza o mișcare de agitare delicată a tamburului în timpul spălării, astfel încât rufele nu vor mai intra la apă, utilizând în același timp mai puțin apă pentru ca fibrele țesăturilor să nu se deformeze.

Programul de 30 de minute poate fi folosit atunci când doriți să spălați într-un mod rapid și eficient hainele preferate ce stau în coșul cu rufe murdare, pentru a fi din nou îmbrăcate atunci când aveți nevoie de ele. Recomandat este să utilizați acest program pentru rufele ce sunt ușor murdare, fără pete. Singurul minus remarcat de mine până acum este faptul că lipsește programarea întârziată. Unii s-ar putea să nu fie interesați de acest lucru, însă cei ce s-au obișnuit cu această funcție ar fi bine să se orienteze către un alt model.

Ca funcții speciale veți găsi Sistem AquaTronic, selector centrifugare, sistem detectare spumă, sistem de protecție împotriva inundațiilor și control electronic al balansului. Acest sistem de control al balansului asigură distribuirea uniformă a rufelor în tambur, eliminând vibrația și zgomotul cauzate de o distribuție dezechilibrată, menținând totodată o stabilitate absolută în timpul centrifugării.

Vă recomand cu căldură această mașină de spălat rufe Bosch WAA24163B. Dacă doriți să cumpărați o mașină de spălat Bosch și dispuneți de banii necesari, sfatul meu este să nu stați pe gânduri, deoarece toată lumea știe că produsele ce stau sub această etichetă sunt de foarte bună calitate. Dacă vă grăbiți să o achiziționați veți beneficia de un discount de 150 de lei, rămânându-vă în acest mod bani și pentru alte lucruri dorite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.