Bosch WAQ2446KBY

Dacă încă nu ați găsit mașina de spălat rufe care să vă mulțumească, vin cu o idee nouă, o mașină nouă și o tehnologie cat se poate de modernă. Bosch WAQ2446KBY este una dintre cele mai noi și dotate mașini de spălat de pe piață. Cu o capacitate mare de spălare, aroximativ 7 kg și 1200 de rotații pe minut ca viteză de centrifugare, această mașină a reușit să ne impresioneze pe toți, nu doar prin designul care iese din tiparul clasic, ci și prin multitudinea funcțiilor.

Vă spuneam mai sus că vine cu o serie nouă de tehnologii pe care la alte mașini nu le-ați întâlnit până acum. Una dintre ele se numește Green Technology Inside și reprezintă ghidul Bosch pentru durabilitate, eficiență și transparență, în special în ceea ce privește resursele și energia. Acest principiu de îndrumare constituie temelia tuturor activităților din toate sectoarele, de la metode de producție ecologice la dezvoltarea de tehnologii noi, eficiente energetic.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Aceasta are un număr de 15 programe, printre care vă menționăm Țesături voluminoase, Culori închise, Sensitive, Sport și Delicate/Mătase. Cu siguranță cele 15 programe sunt foarte utile, bine gândite pentru ca dumneavoastră să aveți o gama cat mai variată de spălări, chiar și pentru cele mai delicate haine. Nu trebuie să vă mai faceți griji nici pentru consumul mare de energie electrică, deoarece acest model dispunde de un program special Consum redus de energie. Trecând toate testele făcute, mașina de spălat Bosch WAQ2446KBY se situează în clasa energetică A+++. Cu opțiunea EcoPerfect pentru programul Bumbac 60 grade, consumul de energie va fi de doar 0.15 kWh/kg ceea ce înseamnă cu până la 20% mai puțin consum de energie fată de valoarea limită (0.19 kWh/kg) a clasei de eficiență energetică A, facturile de energie și apă arătând astfel mult mai bine.

O altă funcție este ActiveWater care asigură reglarea exactă a consumului de apă în funcție de cantitatea de rufe prin intermediul celor doi senzori de nivel și de debit. Atunci când rochia preferată stă aruncată în coșul de rufe murdare, iar dumneavoastră trebuie să fiți gata de petrecere într-un timp scurt, programul de 15 minute al acestei mașini va face minuni. Economisește energie, apă și chiar mai mult din timpul dumneavoastră: 2 kg de rufe cu grad redus de murdărie sunt spălate perfect într-un timp record de 15 minute.

Sistemul 3D AquaTronic ce-l veți regăsi tot aici este inventat și dezvoltat de Bosch și are rolul de a optimiza procesul de spălare a rufelor, hainele fiind mai bine îmbibate cu apă; aceasta este introdusă asimetric prin orificiile de pulverizare din tambur. În cea a 2-a etapă, apa este introdusă în tambur udând în mod continuu și intensiv cu un flux complet, prin intermediul orificiilor situate pe peretele posterior al tamburului.

Funcțiile speciale ce însoțesc mașina de spălat Bosch WAQ2446KBY sunt Senzor de debit pentru optimizarea consumului de apă, Sertar detergent cu autocuratare, Control electronic al balansului, Recipient pentru detergent lichid și Indicator supradozare detergent. Spălarea va fi mai ușoară de acum cu ajutorul sertarului pentru detergent de auto-curățare. Controlul electronic al balsamului vă va indica cantitatea necesară de balsam ce trebuie adăugată pentru ca rufele să fie împrospătate și frumos parfumate.

Niște lucruri interesante pe care le-am găsit la acest model sunt: sistem de protecție împotriva inundațiilor, sistem de siguranță împotriva copiilor și semnalizare acustică la terminarea programului. Toate mi se par interesante, fiecare în felul lui. Semnalizarea acustică de la sfârșitul programului este bună atunci când nu sunteți în preajma mașinii, nefiind nevoie să stați cu ochii pe ceas pentru a urmări timpul rămas. Sistemul de protecție împotriva copiilor vă scutește de lucrurile neplăcute, mai ales dacă aveți copii mai neastâmpărați, curioși de a vedea de unde provine fiecare zgomot.

Pe display-ul LED veți găsi informații legate de timpul rămas, etepa spălării, centrifugare și temperatura. Prin afișajul electronic veți putea urmări câte minute mai are mașina de spălat până la terminarea programului, dar temperatura apei în momentul spălării. Nu am menționat până acum culoarea acesteia care este albă și faptul că există și posibilitatea programării întârziate. Programarea întârziată vă da posibilitatea să-i puneți detergentul și balsamul de rufe, iar apoi să o programați pentru a porni când dumneavoastră nu veți fi acasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.