Cameră video Sony DCR-SX15

Cu toții vrem să avem amintiri cu vacanțele petrecute, concediile sau cu zilele de naștere ale persoanelor dragi. Sau poate sunteți pasionat de filmat însă nu vreți să cheltuiți prea mulți bani pe acest hobby, de aceea noi vă recomandăm o cameră de filmat bună dar în același timp ieftină de la Sony și anume modelul DCR-SX15.

Această cameră de filmat nu vă va face o gaură  în bugetul dumneavoastră, și o puteți achiziționa fără a face economii sau alte compromisuri. Datorită prețului cu care se vinde această cameră ( 700,00 Lei ) o face să fie cea mai vândută cameră la ora actuală de pe site-ul eMAG.

Camera video Sony DCR-SX15 lateral mufeCamera video Sony DCR-SX15 lcd display deschisCamera video Sony DCR-SX15, negru

 

 

 

 

 

Vezi mai multe poze, detalii si informatii …

Continuăm acest review cu date tehnice despre această cameră. Este o cameră foarte ușoară (cântărește aproximativ 190 grame) deci nu va trebui să vă faceți griji legat de acest aspect. Iar dacă vreți să faceți o filmare cu zoom trebuie să știți că această cameră are un zoom optic de 50x, ceea ce este foarte bine pentru o cameră de filmat la un preț atât de mic și un zoom digital de până la 1800x, însă mai jos veți găsi un video cu zoom-ul acestui aparat în acțiune și veți observa că este de-a dreptul fascinant cât poate să apropie.

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=Lq_ARJGvLYw[/tube]

Sony DCR-SX15 vrea să fie o cameră de filmat pentru buzunarul oricărei persoane, deci nu este o cameră cu foarte mari pretenții. Filmează în format 16:9 sau 4:3 la o calitate standard, deci nu filmează HD. Însă pe lângă faptul că filmează aceasta mai poate face și fotografii, ce îi drept la o rezoluție de 640 x 480. Bineînțeles că filmează cu sunet Dolby Digital pe 2 canale așa cum ne-au obișnuit cei de la Sony și la camerele de filmat care vi le-am prezentat în articolele anterioare (Sony DCR-SR15E și Sony Handycam HDR-CX 115/B). Cu ajutorul programelor cu care vine această cameră puteți să uploadati foarte ușor filmările sau imaginile pe cele mai populare site-uri precum Facebook, Youtube sau Dailymotion.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.