Cameră video Sony Handycam HDR-CX 115/B

Pentru cei care s-au săturat de filmulețele făcute cu telefonul mobil sau cu aparatul foto le propun să încerce camera video Sony Handycam HDR-CX 115/B, o cameră video care nu vă va dezamăgi niciodată :).

Uitați de filmările făcute la o calitate slabă, această cameră poate să filmeze în format Full HD 1920 x 1080 (format AVCHD) la o rată mare de biți pentru o calitate excelentă.

Camera video Sony Handycam HDR-CX 115-B lateralCamera video Sony Handycam HDR-CX 115-B displayCamera video Sony Handycam HDR-CX 115-B

 

 

 

 

 

Vezi mai multe poze, detalii si informatii …

Pe lângă calitatea filmului care este de-a dreptul extraordinară această cameră mai are și zoom optic 25x plus zoom digital  de 300x care vă va ajuta să filmați obiectele aflate la o distanță mare la aceeași calitate ca și când ați filma de aproape. Chiar dacă vă tremură mâna sau vreți să filmați ceva din mers cu această cameră nu trebuie să vă mai faceți griji. Modul SteadyShot aceasta oferă o performanță împotriva tremuratului.

Chiar dacă în principiu este destinată filmatului cu această cameră puteți face chiar și poze la diferite rezoluții precum 2048 x 1536, 640 x 480, 2048 x 1152. Continuăm prin a specifica mai multe detalii despre modul care această cameră filmează și vă spunem că sunetul din filmări este unul de tip Dolby Digital pe 2 canale având incorporat și un difuzor pentru a putea auzi ce ați filmat direct de pe cameră, plus că microfonul este unul de tip stereo cu zoom.

Iar dacă vrei să vezi ce ai filmat fără să copiezi filmările, această cameră are un port HDMI care te va ajuta să vezi toate filmările directe pe televizor. Cu această cameră puteți filma până la 515 min (înregistrare continuă cu bateria opțională și iluminarea LCD dezactivată) sau 125 min (înregistrare continuă cu bateria inclusă și iluminarea LCD dezactivată). Probabil că această cameră are aproximativ numai plusuri iar la un asemenea preț sigur nu veți mai găsi ceva mai bun. Mai jos am adăugat o filmare în format Full HD cu și fără zoom pentru a vă face o idee despre cum filmează.

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=iVFuG_Yn9Gc&hd=1[/tube]

Sony Handycam HDR-CX 115/B are un monitor de țil LCD cu o diagonală de 2.7 inch și o rezoluție de 230400 pixeli cu o greutate totală de 210 grame. Ca și accesorii incluse veți primi 2 carduri de 8GB.

2 thoughts on “Cameră video Sony Handycam HDR-CX 115/B”

  1. Pingback: Cameră video Sony DCR-SR15E review cu preț și păreri
  2. Trackback: Cameră video Sony DCR-SR15E review cu preț și păreri
  3. Pingback: Cameră video Sony DCR-SX15 review cu preț și păreri
  4. Trackback: Cameră video Sony DCR-SX15 review cu preț și păreri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.