Coby MID 1125

Dacă în articolul trecut am vorbit despre Coby MID 7022 o tabletă ieftină, de această dată vom vorbi despre Coby MID 1125, același producător însă cu câteva caracteristici diferite. Cea din urmă este recomandată celor care au nevoie de un spațiu de lucru mai mare, implicit o diagonală mai mare. Însă chiar și așa, și acest model face parte din categoria de tablete accesibile, ca să nu spun ieftine – și ieftin nu întotdeauna înseamnă prost.

Pentru cei care nu știu sau nu au auzit până acum, Coby, este o firmă din America care produce diferite gadget-uri, printre care și tablete, iar acolo chiar sunt apreciate și destul de cunoscute. Bineînțeles că nu se pot face comparații cu tablete de top precum Samsung sau iPad, însă nu se poate face comparație nici între prețul acestei tablete și a unei tablete de top. Însă pentru aplicații multimedia, web browsing și jocuri cred că aceasta este o tabletă perfectă.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

De ce ți-ai cumpăra această tabletă? Păi în primul rând pentru că este una destul de accesibilă pentru majoritatea persoanelor și pentru că are un display destul de mare cu ajutorul căruia vei putea viziona chiar și filme în format 1080P și 720P. Ca și aspect nu putem spune că, Coby MID 1125 sparge tiparul, însă este o tabletă foarte atractivă. Materialele din care este construită sunt de bună calitate și cu un finisaj plăcut la atingere. Aceasta este disponibilă în două culori, gri și roșu pentru fete.

Diferența majoră dintre Coby MID 7022 și aceasta este cu siguranță ecranul. Coby MID 1125 vine cu un display ce măsoară o diagonală de 10 inch Capacitive Multi-Touch cu o rezoluție maximă de 1024 x 600 pixeli. Procesorul este însă același, un Cortex A8 care funcționează la o frecvență de 1 GHz. De asemenea memoria este aceeași, 512 MB de RAM iar spațiul de stocare a rămas neschimbat 4GB ca și placa video MALI 400, 4 CORE. Ce îmi place mie la această tabletă esta faptul că iți permite să iți extinzi spațiul de stocare oricând, cu ajutorul cititorului de carduri MicroSD cu suport de până la maxim 32GB.

Coby MID 1125 rulează Android 2.3, cum am scris și în review-ul anterior nu vă recomand să faceți un upgrade deoarece este posibil că aceasta să ruleze mai greu. Are două difuzoare stereo și o cameră web cu o rezoluție maximă de 0.3 megapixeli. Are și un port miniUSB – pentru încărcare și transfer de date, o ieșire audio și un port HDMI cu ajutorul căruia veți putea conecta tableta la un TV și o puteți folosi și ca mediaplayer. Are și conexiune wireless însă nu are 3G. Bateria este Li-Poly 7.4V, 3000mAh care vă poate oferi o autonomie de până la maxim 5 ore. Cu totul aceasta cântărește 716 grame și are o grosime de numa 1.6 centimetri. Ca și accesorii incluse, la achiziționare veți primi husă, cablu de date și caști.

One thought on “Coby MID 1125”

  1. Pingback: Tableta Coby MID 8127 8" review
  2. Trackback: Tableta Coby MID 8127 8" review

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.