Coby MID 7022

E adevărat că anul 2011 a fost cu adevărat un an în care tabletele și-au făcut simțită prezența mai mult ca oricând. Iar dacă la început erau doar câteva firme producătoare, se pare că piața a fost acaparată și de tabletele ieftine destinate celor care nu au un buget atât de mare pentru o tabletă. Pentru că până la urmă, trebuie să recunoaștem că o tabletă nu o iei pentru a munci pe ea, pentru că nu este posibil acest lucru.

În cel mai productiv caz citești un email, răspunzi în câteva rânduri, și cam atât. Nu îmi poate spune mie cineva că a scris un proiect întreg numai de pe tabletă, pentru că nu pot crede așa ceva. Poate, doar dacă atașezi o tastatură fizică. Însă să trecem peste acest aspect, cel mai important este că în ziua de astăzi toată lumea își dorește o tabletă. Însă nu toată lumea este dispusă să plătească cat pentru un laptop. De aceea recomandarea noastră vine pentru tableta Coby MID 7022, o tabletă cu android ieftină, numai bună pentru cei ce o doresc pentru web browsing sau jocuri.Vezi mai multe imagini

În primul rând Coby MID 7022 este genul de tabletă pe care nu o cumperi în special pentru felul cum arată, ci mai degrabă pentru prețul destul de mic cu care aceasta vine la vânzare. Însă chiar și așa nu se poate spune că are un design de neglijat, mai ales pentru gama de preț din care aceasta se află. Aceasta este disponibilă în două culori (roșu și negru), are o greutate de numai 394 grame și o grosime de 13 milimetri (1.3 centimetri).

Nu este cea mai performantă tabletă disponibilă, însă nici nu avea cum să fie vorba despre așa ceva, însă este o tabletă care va face fată aplicațiilor datorită procesorului Cortex A8 care funcționează la o frecvență de 1 GHz, acesta fiind ajutat și de 512 de memorie RAM. Ecranul acesteia este unul tip Capacitive Multi-Touch cu o diagonală ce măsoară 7 inch și are o rezoluție maximă de 800 x 480 pixeli. Capacitatea de stocare este de 4GB, însă poate fi extinsă deoarece aceasta vine cu cititor de carduri MicroSD, până la 32GB. Placa video este MALI 400, 4 CORE, o placă video destul de bună care va face fată la jocuri precum Angry Birds.

Coby MID 7022 rulează Android 2.3 – Gingerbread și nu cred că este recomandat să faceți un upgrade deoarece cred că va merge mai greu. Pe partea de audio aceasta vine echipată cu un singur difuzor, însă destul de bun. Camera web este de numai 0.3 megapixeli, însă nu cumperi o tabletă pentru poze. Are un port USB, o ieșire audio și un port HDMI – îl puteți conecta la TV și reda filme în format 1080P și 720P. Are conexiune wireless 802.1.1 b/g, însă nu are și 3G. Bateria este Li-Poly 7.4V, 2000mAh și are o autonomie de lucru de până la 5 ore conform producătorului.

4 thoughts on “Coby MID 7022”

 1. Pingback: Tableta Coby MID 1125 review
 2. Trackback: Tableta Coby MID 1125 review
 3. Anonim says:

  Am o singura intrebare , doresc sa achizitionez aceasta tableta , si nu sunt lamurit cu internetul , trebuie sa am Wireless in zona sau ? Ca eu nu am Wireless la casa , si atunci nu s-ar merita .. , astept un raspuns 🙂

  1. Vanzatoru` says:

   Salut,

   Da trebuie sa ai o retea wireless daca vrei sa ai acces la internet 🙂

 4. Cora says:

  Daca upgradezi androidul am inteles ca merge mai greu, dar nu exista solutia de revenire la 2 ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.