Coby MID 8127

Dacă Coby MID 1125 sau Coby MID 7022 nu sunt exact ceea ce cauți la o tabletă atunci poate ar trebui să iei în considerare și noul model de la același producător american, mai exact Coby MID 8127. Acest model ar trebui să îi împace pe cei care nu au nevoie de o diagonală cat un televizor dar nici una cat un telefon. Această tabletă este alegerea perfectă pentru cei ce nu au nevoie de ceva foarte performant pe care să își cheltuie și ultimul leu.

Aceasta poate fi soluția ideală pentru cei care nu vor să dea banii pe o chinezărie ci mai degrabă pe o tabletă produsă de un producător cu renume peste ocean. Este excelentă pentru aplicațiile uzuale adică cam tot ce poți face cu o tabletă, web browsing, jocuri și filme. Bineînțeles la capitolul performanță nu putem avea pretenții precum la o tabletă din gama premium însă pentru ce am scris mai sus aceasta își va face treaba cu brio.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Ce plătiți este ceea ce primiți cam așa am putea spune despre aspectul acestei tablete. Ba mai mult, pentru prețul destul de mic cu care aceasta se vinde pot spune că arată chiar foarte bine. Este mai ușoară decât multe tablete, chiar și decat unele premium, aceasta cântărește numai 553 grame însă are o grosime puțin mai mare fată de ce este pe piață, aproximativ 1.4 centimetri, dar avand in vedere prețul nu cred că mai este loc pentru astfel de pretenții. Un mare plus este că aceasta rulează sistemul de operare Android 4.0, Ice Cream Sandwich, deci aveti acces si la Market.

Procesorul din dotare este un ARM Cortex-A8 Multi Core care funcționează la o frecvență de 1 GHz. Destul de bun mai ales pentru aplicațiile menționate mai sus. Ecranul acesteia este unul lucios cu o diagonală ce măsoară 8 inch și o rezoluție maximă de 800×600 pixeli. Memoria cu care vine este de 512 MB DDR3 iar capacitatea de stocare este de 4GB, însă aceasta poate fi extinsă prin intermediul cititorului de carduri SD până la maxim 32 de GB, însă nu văd ce ai putea face cu atâta spațiu pe o tableta.

Sonorizarea este asigurată de un singur difuzor audio însă care va reda un sunet destul de clar chiar și la un volum ridicat. Un minus pentru unii este faptul că vine cu o singură cameră și aceea cu o rezoluție maximă de 0.3 megapixeli. Însă dacă vrei această tabletă pentru a face poze atunci poate ar trebui să-ți îndrepți atenția asupra altui model. Formatele video, audio și foto suportate sunt în mare parte majoritatea formatelor disponibile în acest moment. Vine cu suport Flash Player 11.0, redare video 1080P și 720P, G-sensor și microfon incorporat.

Coby MID 8127 are 1 port miniUSB prin care se va încărca dar prin care veți putea transfera și fișierele dorite de pe un laptop sau PC. Are și un port microHDMI prin care veți putea conecta tableta la un TV pentru a reda conținutul video, deci poate fi folosită și pe post de mediaplayer. Vă veți putea conecta la internet numai prin intermediul interfeței wi fi deoarece aceasta nu are suport 3G. Bateria este Li-Poly cu o capacitate de 2200mAh care vă poate asigura o autonomie de până la 5 ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.