E-Boda Stylance 1901

Dacă până acum am vorbit despre televizoare ce ocupau un perete întreg din cameră, astăzi vom vorbi despre un televizor perfect pentru încăperile mici (bucătărie, sau chiar și pentru camera copiilor). Este vorba despre E-Boda Stylance 1901, un televizor ieftin care recent a apărut și în oferta celor de la eMAG la un preț irezistibil, probabil că este și cel mai ieftin televizor din oferta celor de la eMAG în acest moment.

Chiar dacă foarte multă lume în ziua de astăzi când vine vorba să achiziționeze un televizor își îndreaptă atenția către producători mai cunoscuți gen Samsung, Sony sau LG eu sunt de părere că și e-Boda este un producător destul de mare care trebuie luat în considerare, mai ales că acum este vorba despre un televizor de bucătărie – deci nu ai nevoie de foarte multe funcții sau opțiuni.

E-Boda Stylance 1901

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Sistemul audio cu care E-Boda Stylance 1901 vine este unul simplu, format din două difuzoare stereo cu o putere de 2 x 3 wați. Acestea vor face fată unei incapari destul de mari, și se vor auzi destul de clar chiar și atunci când sunt aproape de maxim. Nici nu mă așteptam la ceva mai puternic, și chiar nu era nevoie pentru, este suficient pentru un televizor de dimensiunea acestuia. Oricum nu este un televizor cu care să dai petrecere sau să ai o experiență audio ca în cinema.

Că tot am evitat și v-am ținut în suspans până acum, a venit momentul să vă dezvălui adevărul și despre display-ul acestuia. Ecranul are o diagonală ce măsoară nici mai mult nici mai puțin de 48 de centimetri, v-am avertizat de la începutul acestui review că este un televizor mic. Este un ecran ce folosește tehnologia LED, deci este foarte subțire, calitatea imaginii este HD iar rezoluția maximă pe care o poate afișa este de 1366 x 768 pixeli. Ce îmi place la acest ecran este că suprafața ecranului este anti-glare, într-un cuvânt este mat.

Un minus al acestui televizor este că nu are tuner digital DVB-C, deci nu puteți recepționa posturile în format digital sau HD doar cu ajutorul unui decodor. Însă sincer nu putem avea pretenții de la un astfel de televizor. Nu are nici media player incorporat, dar cred că publicul pentru care acest televizor se adresează nu este cel interesat de a viziona filme de pe stick pe un televizor cu diagonală de 48 de centimetri. Ca o concluzie la finalul acestui review, E-Boda Stylance 1901 este un televizor foarte bun dacă nu ai pretenții și vrei un televizor doar pentru a recepționa posturile TV.

One thought on “E-Boda Stylance 1901”

  1. Pingback: Televizor E-Boda Stylance 2201 review și prețuri
  2. Trackback: Televizor E-Boda Stylance 2201 review și prețuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.