E-Boda Stylance 2201

Ca o alternativă pentru E-Boda Stylance 1901, din aceeași serie astăzi vom vorbi despre E-Boda Stylance 2201, fratele mai mare, nu și mai dotat. Acest model este unul recomandat celor care vor un televizor ieftin, bun, cu o diagonală potrivită pentru o cameră de apartament și nu au pretenții la marcă, funcții sau opțiuni, într-un cuvânt cei ce au nevoie de un televizor și atât.

Nu foarte multă lume știe că e-Boda este o marcă românească, probabil de aici și prețul mai mic în comparație cu marii producători de electronice. Bine, acest lucru nu cred că se aplică și în acest caz deoarece acest model este unul destul de „chel” fără prea multe dotări. În general produsele e-Boda s-au bucurat de un adevărat succes, fiind produse de calitate, durabile și cu un aspect plăcut.

E-Boda Stylance 2201

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Sistemul audio, este format din două difuzoare stereo bine ascunse, cu o putere de 2×3 wați. Nu cred că era nevoie de un sistem mai puternic, având în vedere că acest televizor este recomandat pentru încăperile mici și mijlocii. Pentru un sunet mai clar și mai puternic recomand achiziționarea unui sistem audio 5.1, dar unul cred că ajunge să coste cam cat acest TV și nu cred că se merită investiția.

E-Boda Stylance 2201 are un ecran cu o diagonală ce măsoară 22 inch (de aici și numărul la model), iar printr-o transformare s-a ajuns la 56 de centimetri. Acesta folosește tehnologia LED, automat are o grosime mai mică fată de un televizor LCD dar și consumul de energie va fi unul mult mai mic, aproximativ 30 de wați. Calitatea imaginii este HD (rezoluția maximă suportată este de 1366 x 768 pixeli) iar aspectul imaginii este 16:9. Imi place că ecranul este anti-glare, adică mat – nu se vor mai cunoaște urmele și nu se va mai reflecta lumina.

E-Boda Stylance 2201 nu are tuner digital incorporat, așa că dacă vă aflați în rețeaua RCS-RDS nu veți putea recepționa posturile TV în format digital sau HD decât cu ajutorul unui decodor extern. Dacă avea și acest tuner probabil devenea un best buy. În schimb are port HDMI și VGA, cu care televizorul se poate transforma foarte ușor într-un monitor PC HD prin simpla conectare a calculatorului prin portul VGA sau HDMI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.