eBook Reader Serioux SDB-E10

Pentru cei ce vor să își cumpere un eBook Reader și nu au bani de original, adică Kindle, pot găsi o alternativă bună și ieftină de la Serioux SDB-E10.

Serioux este o firmă românească care vrea să inspire seriozitate în produsele pe care le vinde. Acest eBook Reader este probabil cel mai ieftin de pe piață la momentul actual.

eBook Reader Serioux SDB-E10 la cutieeBook Reader Serioux SDB-E10eBook Reader Serioux SDB-E10 scos din cutie

 

 

 

 

 

Vezi mai multe poze, detalii si informatii …

Acest eBook Reader are foarte multe puncte forte care te face să îl cumperi. Începând cu consumul extrem de redus care îți va susține citirea a peste 10.000 de pagini. Dacă te gândești că îți strici ochii cu acest reader trebuie să știi că acesta îți protejează vederea, nu emite radiații, fără intermitente, și este foarte ușor de mărit dau micșorat fonturile.

Acesta are o rezoluție de 800 x 600 având o luminozitate stabilă și suficientă bună atât pentru lectura interioară și exterioară citind fără probleme următoarele formate: TXT, PDF, JPG, BMP, MP3. Pentru a adăuga cât mai multe cărți acesta vine cu suport pentru card SD în care puteți adăuga până la 8 GB de cărți sau muzică.

SDB-E10 impresionează cu timpul de funcționare pe care producătorul îl are afișat și anume: în așteptare acesta poate ține până la 30 zile iar în modul de redare audio până la 7.5 ore. Acesta vine cu sistemul de operare Linux versiunea 2.6 și cu un procesor de la SAMSUNG cu o frecvență de 400MHz. 

One thought on “eBook Reader Serioux SDB-E10”

  1. iosate says:

    Pentru cei care si-au achizitionat un ebook serioux sdb E10 (cu procesor Samsung S3C2440), aveti aici un sistem de operare diferit fata de cel din fabrica. Updateul de firmware se face relativ usor: se copiaza fisierele pe cardul SD formatat fat32, se introduce in ebookul stins, se porneste tinand apasat pe tasta menu circa 2-3 secunde, apoi porneste updateul de firmware. Dupa terminare se reseteaza readerul din butonul de reset din spate. Aveti 2 arhive, prima este cea originala, iar a doua este realizata de vismyk, care a modificat unele caractere ce se afisau strambe in programul de citit. Eu unul folosesc softul original, are meniul in limba rusa dar are optiune si de enegleza. Aplicatia este Cool Reader 3.0.35, recunoaste rtf, epub, pdf, fb2. O problema ar fi in timpul citirii, daca se apasa pe tasta „Next page” sau „Previous page” readerul sa nu faca refresh la ecran, dar se poate face o combinatie de taste pentru a anula cat de cat inconvenientul: se apasa tasta menu sau tasta cu nota muzicala, apoi tasta „next page” sau „previous page”, trecand astfel la pagina urmatoare. Poate daca exista cineva care se pricepe la Linux (firmware cu Linux 2.6.33.2) sa programeze un refresh. :da :101

    http://filesharing.md/download.php?id=4 … ba21da550f firmware

    http://www.youtube.com/watch?v=V04_E-AA9aQ cum arata softul :dans:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.