Electrolux EHG 6435X

Cum electrocasnicele incorporabile sunt la mare căutare în ziua de azi, am zis că v-ar fi de folos câteva păreri în legătură cu ele, mai exact despre plita incorporabilă Electrolux EHG 6435X. Le dau dreptate celor ce se orientează către astfel de electrocasnice având în vedere spațiul pe care îl vor economisi în bucătărie, dar și tehnologia de care beneficieaza.

Această plită este dotată cu arzătoare de dimensiuni diferite. Datorită acestei caracteristici comode, puteți folosi oale și cratițe de diferite mărimi. Fiind o plită pe gaz, cu 4 arzătoare, dumneavoastră veți putea prepara mai multe feluri de mâncare în același timp. Recomand această plită familiilor cu mai mulți membri, ce gătesc destul de des, deoarece numărul arzătoarelor va putea face fata cerințelor dumneavoastră, dându-vă posibilitatea de a pregăti repede cat mai multe mâncăruri.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Inoxul este un material din ce în ce mai adoptat în bucătăriile moderne datorită aspectului său glamour și a calității sale igienice. Veți fi plăcut impresionați de design-ul acestei plite, ce se va încadra perfect în bucătăria dumneavoastră modernă. Grătarul de susținere a vaselor deasupra arzătorului este un punct ce nu trebuie omis. Există modele cu grătar clasic, asemănător cu cel al aragazului obișnuit. Unele plite conțin grătare individuale pentru fiecare arzător în parte. Acest model vin cu grătar clasic, ce vă oferă siguranță, aceasta neavand nici o posibilitate de a ceda, nici măcar atunci când veți pune 4 vase pe foc, deoarece materialul din care acesta este confecționat este unul foarte rezistent, fontă.

Această plită pe gaz a fost dotată cu termocupluri, care monitorizează în mod inteligent flacara. Dacă aceasta se stinge, atunci alimentarea cu gaz este întreruptă în mod automat, oferind o caracteristică practică de siguranță care vă oferă liniște sufletească. Nu trebuie să urmăriți mereu plita pentru a vedea dacă flacara s-a stins. Nu există riscul unei catastrofe la dumneavoastră în casă, deoarece sistemul de siguranță vă oferă protecție în orice moment.

Plita Electrolux EHG 6435X este dotată și cu un panou de comandă frontal, ergonomic. Acesta vă oferă o vizibilitate mărită și butoane mai ușor accesibile. Prin urmare, controlul plitei este mult mai ușor și mai comod. Trebuie însă să aveți grijă în cazul în care aveți copii mici, pentru ca aceștia să nu fie tentați să umble la acest panou de comandă. Eu sunt de părere că familiile ce au astfel de curioși mici, dornici de a descoperi lucruri noi să-și achiziționeze o fie o plită cu panoul de comandă în lateral, fie una cu sistem de protecție pentru copii.

Consider că aprinderea electrică reprezintă un mod ușor și comod de a pune în funcțiune plita. Datorită acestei caracteristici comode, puteți folosi oale și cratițe de diferite mărimi și vă veți putea bucura de libertatea și flexibilitatea de a folosi plita așa cum aveți nevoie sau așa cum doriți. Nu trebuie să mai stați cu chibritul prin preajmă, lucru ce nu-l consider deloc sigur atunci când micuții dumneavoastră sunt prin preajmă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.