Electrolux EKG511114X

Comoditatea este una din caracteristicile noastre în ziua de astăzi, dar nu din cauza faptului că femeile sunt leneșe, ci pur și simplu din lipsa timpului și a programului încărcat, nu mai putem prepera atât de multe mâncăruri ori deserturi în fiecare zi. Ne-am învățat ca totul să fie automatizat, să se facă rapid și cat mai ușor posibil. Tehnologia a avansat, iar ceea ce întâlnim acum nu mai seamănă deloc cu ce a fost odată.

Aragazul Electrolux EKG511114X cu aprindere electrică are 4 arzătoare, grill, rotisor și timer. Cele 4 arzătoare sau „ochiuri” cum le spunem popular, vă dau posibilitatea de a prepara 4 feluri de mâncare în același timp. Rotisorul este un mecanism poziționat în centrul aragazului, ce poate fi acționat odată cu apăsarea butonului de iluminare a cuptorului. La rotisor puteți prepara pui, friptură sau chiar kebab. Pentru a face un pui la rotisor, nici nu aveți nevoie de ore în șir de așteptare. În doar 1 oră și 45 de minute, acesta va fi gata pentru a fi servit.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Funcția Grill poate pregăti în orice moment un grătar și asta fără a face fum. Fie este vorba de carne de pui sau de porc, aceasta se va face rapid, fără a se arde, lăsându-vă casa fără niciun pic de miros urat. Grill-ul este un arzător situat în partea superioară a interiorului cuptorului. De ce să mai pierdeți vremea pregătind grătar afară în curte? Cu această funcție pe care aragazul Electrolux EKG511114X o are, veți putea prepara ușor și rapid chiar și sortimentele de carne ce necesită de obicei mai mult timp pentru a fi gata.

Acest aragaz dispune de un timer de bucătărie comod, care monitorizează durata de preparare și vă avertizează când mâncarea este gata. Timer-ul este o soluție comodă care vă va ajuta să obțineți rezultate perfecte când gătiți. Datorită contorului de minute comod al acestui aragaz, puteți seta parametrii de coacere. După ce durata de preparare s-a terminat, se va auzi o alarmă acustică, de avertizare.

Un alt lucru care mie personal mi-a plăcut la acest Electrolux EKG511114X este sertarul pentru accesorii. Nu va mai fi nevoie să umblați în timp ce pregătiți mâncarea după ustensilele din bucătărie. Aragazul are acest sertar încorporat, creat special pentru a pune accesoriile, având în acest mod comoditatea la îndemâna dumneavoastră.

Țin să vă preciez că aragazul despre care v-am vorbit în acest review are culoarea inoxului, iar capacul este din sticlă. Este timpul să vă mândriți când serviți mâncarea gătită exact așa cum vă place la acest electrocasnic modern ce se integrează perfect în bucătăria dumneavoastră. Părerea mea este că Electrolux EKG511114X își merită banii, datorită tehnologiei noi și a designului modern pe care îl are.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.