Electrolux ERB40605X

Vorbim în acest review despre o altă combină frigorifică fabricată în România, Electrolux ERB40605X. Cu o capacitate destul de mare, 375 litri, această combină este dotată cu mai tot ce este necesar unui astfel de electrocasnic, mai puțin cu sistemul No Frost. Acesta ar fi singurul minus din punctul meu de vedere, deoarece la alte capitole stă foarte bine, nelipsindu-i nimic important.

Frigiderul este locul în care depozităm alimentele pentru a le păstra proaspete și igienizate. Acesta despre care vorbim are sistem de dezghețare automat, 2 rafturi din sticlă ce dau o eleganță aparte acestui compartiment, 4 suporturi pe interiorul ușii, compartiment pentru legume și fructe și un suport pentru sticle. Suportul creat special pentru sticle vă permite să le așezați uniform, pentru a avea mereu la rece o sticla de vin sau altă băutură preferată de dumneavoastră, pentru a servi invitații ce vin în vizită.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Congelatorul aflat în partea inferioară a combinei frigorifice este format din 3 rafturi ce pot congela până la 4 kg de alimente. Dezghețarea se face manual, puțin mai incomodă decât cea a frigiderului, dar nu atât de greu încât să ridice o problemă serioasă. Trebuie să știți că atât frigideul cat și congelatorul au compresor comun foarte silențios – aproape că nici nu-l veți auzi, ceea ce înseamnă economisire de energie electrică pentru dumneavoastră.

Pentru a fi siguri că aveți întotdeauna la îndemână apă proaspătă, filtrată și rece, nu mai trebuie să vă umpleți frigiderul cu sticle care ocupă spațiu. Datorită filtrului de apă Brita, care este integrat în ușa frigiderului și are un dozator la exterior, nu veți mai rămâne fără apă. Mi se pare o chestie foarte interesantă, deoarece acesta nu este un dozator pentru apă obișnuit, ci unul care o și filtrează. În plus, dozatorul din punctul meu de vedere nu trebuie să fie neapărat încărcat cu apă, ci și cu suc. Nu va fi niciun inconvenient dacă veți turna suc în loc de apă, sistemul este același, de răcire.

Poate vă interesează să aflați că această combină frigorifică Electrolux ERB40605X este de culoare gri, iar amprentele nu se vor cunoaște pe suprafața ei lucioasă. Clasa de eficiență energetică este A+, însemnând puțină energie consumată, aproximativ 329 kWh pe an. După părerea mea combina frigorifică pe care v-am prezentat-o se potrivește unei familii nu foarte numeroase – până la 5 persoane, fiind destul de spațioasă și elegantă pentru a fi cumpărată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.