Electrolux EWF146410W

O altă mașină de spălat rufe ne atrage atenția în acest review. Simplă, albă, cu un design clasic, mașina Electrolux EWF146410W este foarte vândută și apreciată în România din mai multe puncte de vedere. Prețul este accesibil, are o capacitate destul de mare de încărcare, 6 kg, viteza de centrifugare este de 1400 de rotații pe minut, iar consumul de curent este redus pe parcursul spălării, aceasta încadrându-se în clasa energetică A.

Fiecare caută o mașină de spălat rufe care să arate bine, să aibă o capacitate de încărcare mare, dar toată lumea urmărește un lucru comun: să fie eficientă, iar rufele să fie curate și igienizate după fiecare spălare. Nici nu cerem mult, având în vedere că acesta este rolul principal al fiecărei mașini de spălat rufe. Odată ce prețul crește și opțiunile cresc odată cu el. Dacă doriți o mașină de spălat rufe care să se adapteze necesităților dumneavoastră, în loc să fie nevoie să vă adaptați dumneavoastră necesităților ei, nu mai e nevoie să căutați, căci ați găsit-o.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

În întâmpinarea dumneavoastră vin următoarele programe: Delicate, Mătase, Sport Intensiv, Haine sport lejere, Clătire, Drenare, Stoarcere, Sintetice, Bumbac, Jeans, Consum redus de energie, Spălare manuală și Programare întârziată. Destul de multe programe aș spune eu după ce le-am enumerat aici.  Cu funcția de pornire cu întârziere, puteți încarcă mașina de spălat rufe oricând doriți, programând ora de începere în funcție de necesitățile dumneavoastră. Echipamentul sport va fi spălat păstrându-și culorile vii cu ajutorul programului Sport intensiv. Veți găsi utilitate fiecărui program, deoarece acestea sunt special concepute pentru a se adapta nevoilor dumneavoastră.

Sistemul de clătire suplimentară a fost creat pentru a îndepărta orice urmă de detergent de pe haine. În cazul în care observați astfel de urme, apăsați butonul pentru clătire suplimentară și mașina va începe un nou program intens de clătire. Mi se pare foarte inteligent acest sistem, deoarece unele persoane au pielea mai sensibilă, mai ales atunci când vine vorba de săpun și detergent. Veți avea în acest mod grijă de cei cu astfel de probleme, fără să depuneți niciun efort în plus.

Fiți siguri că veți obține rezultate optime. Afișajul cu LCD clar vă tine la curent cu starea rufelor, ca să știți întotdeauna ce se întâmplă și când anume. Pentru a păstra hainele ca noi, trebuie să utilizați setările de spălare corecte. Datorită afișajului clar cu LCD, este ușor să selectați setările adecvate, chiar până la selectarea unui ciclu mai lung pentru haine mai murdare. Veți fi informați pe display în legătură cu etapa spălării și timpul rămas până la terminarea programului.

Tehnologia Fuzzy Logic pentru adaptare în funcție de încărcare se regăsește și la această mașină de spălat Electrolux EWF146410W. Aceasta are în vedere încărcătură mașinii dumneavoastră, adaptând astfel cantitatea de apă  necesară spălării. Dumneavoastră veți fi cei mai avantajați, deoarece în acest fel veți economisi atât apă, cat și energie electrică. Dacă mi-ați cere o parare, v-aș spune să mergeți cu încredere să cumpărați această mașină, pentru că nu o să vă dezamăgească. Garanția produsului este de 2 ani, putând fi extinsă cu încă 12 sau 24 de luni, contracost.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.