Electrolux EWP106100W

V-am prezentat astăzi mașini de spălat de la Smasung, de la Beko, de la LG, dar acum a venit rândul celei de la Electrolux, mai exact acest model EWP106100W care nu este apărut de foarte mult timp pe piață. Această mașină de spălat este cu încărcare frontală și poate spăla o cantitate de aproximativ 6 kg, ceea ce înseamnă destul de multe haine. Având nici mai mult nici mai puțin de 1000 de rotații pe minut ca și viteză de centrifugare, la terminarea programului, rufele dumneavoastră vor ieși încă umede, în comparație cu alte mașini de spălat ce au o viteză mai mare de centrifugare, unde acestea ies aproape uscate.

Veți găsi un număr de 8 programe, printre care unul rapid de 30 de minute, program extra-clătire, program spălare lână, program pentru sintetice, program spălare manuală și programare întârziată. Programarea întârziată este foarte utilă atunci când doriți să plecați de acasă, lăsând mașina programată pentru ca ea să spele la o anumită oră la care dumneavoastră nu sunteți prezenți pentru a-i da drumul. Aceasta va proni singură, adaptându-se programului pe care dumneavoastră l-ați ales.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Cu ajutorul programului Mini puteți spăla rapid hainele ușor murdare în doar 30 de minute. Atâta durează pentru ca dumneavoastră să arătați bine, indiferent de ocazie. Gata cu grijile atunci când bluza dumneavoastră preferată este în coșul de rufe. Nu trebuie decât să o băgați în mașina de spălat și să-i setați programul special de spălare rapidă, iar în 30 de minute va fi curată, gata de o nouă purtare.

Tehnologia Fuzzy Logic de care această mașină de spălat rufe beneficiază, vă dă posibilitatea de a spăla chiar și o singură haină, deoarece prin acest sistem, mașina dumneavoastră se va adapta în funcție de încărcare, consumând astfel mai puțină apă și mai puțină energie electrică. Că tot a venit vorba de energie electrică, menționăm că aceasta face parte din clasa energetică A, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă faceți probleme din pricina unui consum ridicat.

Punând cap la cap toate caracteristicile acestei mașini de spălat Electrolux EWP106100W, din punctul meu de vedere este o mașină destul de ok, la un preț accesibil oricărei persoane, iar dacă o veți achiziționa cat mai curând, o veți putea cumpăra cu o reducere de 20%, având o garanție de 24 de luni. În cazul în care doriți să extindeți garanția, o veți putea face cu 12 sau 24 de luni în schimbul a 89 de lei, respectiv 149.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.