Electrolux EXI12HK1W

Recomandarea de astăzi se indreapta catre aparatul de aer condiționat Electrolux EXI12HK1W, un AC puternic cu un consum de energie redus. Acum poate vă puneți aceeași întrebarea: de ce aș plăti cu câteva sute de lei în plus când pot cumpăra modelul despre care am vorbit într-un articol precedent, Electrolux EXS12HS1W care are aceeași putere și același design. Păi după cum am scris și mai sus, modelul despre care vorbim în acest articol este mai scump deoarece folosește tehnologia Inverter.

Pentru cei care nu știu încă ce înseamnă acest lucru, cu ajutorul acestei tehnologii consumul de energie va fi redus aproape la jumătate fată de un AC convențional, poate fi folosit pentru încălzire chiar și la temperaturi scăzute (fată de un AC convențional care funcționează până la maxim -3 grade) plus ca este și mult mai silențios. Suficiente plusuri încât să merite această diferență de bani, care oricum după câteva luni o veți amortiza prin consumul de curent redus.
Electrolux EXI12HK1W telecomandaElectrolux EXI12HK1W unitate externaElectrolux EXI12HK1W unitate interioara
 

 

 

 
 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Ca și aspect acesta este identic cu fratele său fără Inverter, mai puțin telecomanda care diferă prin culoare. Dar nu cred că veți cumpăra un AC pentru aspect și nu pentru capacitățile acestuia. Unitatea interioară este complet albă iar pe centru are un mic display care va afișa informații despre temperatura setată dar și despre programul setat. Unitatea exterioară, cea care este cel mai puțin importantă la un astfel de aparat, este de asemenea albă și are o greutate de 28 kilograme.

Capacitatea de răcire și încălzire a acestui electrocasnic este de 12.000 BTU, adică pentru cei care nu au habar despre ce înseamnă acest lucru, este suficient de puternic încât să poată răci un apartament întreg fără probleme. Clasa de eficiență energetică este A cu un consum de 1080 wați atunci când îl veți folosi pentru răcire și 1050 de wați atunci când acesta va fi folosit pentru a încălzi. Și dacă tot am spus mai sus că este foarte silențios acesta are nivel minim de zgomot de numai 28 decibeli și poate ajunge la maxim 39 decibeli atunci când treapta ventilatorului este la maxim.

Pentru a respira un aer curat fără impurități Electrolux EXI12HK1W este dotat cu 3 filtre printre care unul de Carbon activ și unul Bio. Pe lângă funcțiile standard acesta mai vine și cu o sumedenie de alte funcții speciale (Swing, Auto-Restart, Cold Plasma Ionizare negativă, Auto-diagnosticare, Funcționare în regim de noapte, Funcție de protecție automată a compresorului, Schimbător de căldură, Funcție de recirculare, Condensator tip „Blue Fin”).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.