Electrolux EXS12HS1W

Uite că mult așteptata vară a venit în acest an mai târziu decât o așteptam însă o dată venită ne-a dat peste cap termometrele. Astfel că în această perioadă avem temperaturi de 36 de grade la umbră și peste 40 la soare, ceva foarte greu de suportat fără un aparat de aer condiționat. Mai ales dacă în camera în care locuim se mai află și un calculator sau un televizor deschis atunci fără probleme camera se transforma în saună.

Iar dacă nu dispuneți de prea mulți bani vă recomand un aer conditonat ieftin care poate răci fără probleme un apartament întreg. Este vorba despre Electrolux EXS12HS1W un aparat de aer condiționat monosplit care vă va aduce răcoarea mult dorită în încăperea dumneavoastră. Garanția oferită de producător este de 24 de luni însă nu cred că veți avea nevoie de așa ceva, această firmă fiind recunoscută pentru electrocasnicele durabile și foarte fiabile.
Electrolux EXS12HS1W unitate exterioaraElectrolux EXS12HS1W unitate interioaratelecomanda Electrolux EXS12HS1W
 

 

 

 
 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Dacă este să ne luăm după prețul cu care aceasta este la vânzare am putea spune că este aer condiționat ieftin deoarece este construit din materiale ieftine, design prost și așa mai departe. Însă pot spune că nu este chiar deloc așa. Unitatea interioară este simplă, și în același timp foarte modernă, este complet albă iar pe centrul acesteia se găsește un display în care veți putea observa temperatura setată. Telecomanda este albă pe margine, iar în jurul butoanelor este neagră, astfel că urmele nu vor fi foarte vizibile. Aceasta are un display care de asemenea vă va oferi informații depspre funcția setată, oră dar și puterea ventilației. Unitatea exterioară este simplă, însă nu cred că aceasta este cea importantă la un astfel de aparat.

Ca fapt divers, pentru că nu știu pe câte persoane interesează acest lucru, unitatea interioară cântărește 9 kilograme iar cea exterioară 34 de kilograme. Ce este cu adevărat important și nu am precizat până acum este puterea acestuia. Vorbim despre o putere de răcire de 12.000 BTU și o putere de încălzire tot de 12.000 BTU, ceea ce înseamnă că este un aparat destul de puternic care va face fată unui întreg apartament. Pentru un aer proaspăt, fără bacterii acesta este dotat cu un trei filtre de tip Bio și Carbon activ care vor fi curățate la câteva luni.

Electrolux EXS12HS1W se incadreaza in clasa energetică de răcire dar și de încălzire este A, cu un consum de 1300 de wați atunci când îl veți folosi pentru răcirea unei încăperi și de 1200 wați atunci când va fi folosit pentru încălzire. Are patru funcții printre care Răcire, Încălzire, Dezumidificare și Ventilare. Ca și funcții speciale găsim: swing, auto-restart, ionizare, auto-diagnosticare, funcționare în regim de noapte, schimbător de căldură, funcția de recirculare, funcția de protecție automată a compresorului și condensator tip Blue+Gold Fin.

One thought on “Electrolux EXS12HS1W”

  1. Pingback: Electrolux EXI12HK1W un AC puternic - review
  2. Trackback: Electrolux EXI12HK1W un AC puternic - review

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.