Goclever TAB R93

Astăzi vom vorbi despre o tabletă ieftină recomandată celor care nu vor să își cheltuiască toate economiile pe un astfel de gadget. Până la urmă dacă nu ai pretenții de ecran cu sute de milioane de culori și vrei ceva ieftin pentru web browsing un film HD sau messenger atunci Goclever TAB R93 poate fi alegerea potrivită. Bineînțeles că nu o putem compara ca și performanță cu o tabletă scumpă, însă nici la preț nu putem face această comparația. 🙂

Sincer să fiu până acum nu am auzit de Goclever însă la o căutare amănunțită pe internet am găsit foarte multe persoane care și-au cumpărat tablete ieftine de la ei și au fost foarte multumitim, plus că în afară de tablete aceștia mai produc și playere multimedia, GPS-uri și accesorii pentru laptopuri, deci nu putem spune că este chiar un NO NAME. Iar apoi după ce am văzut și specificațiile acesteia am zis că este cu adevărat un best buy.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Procesorul cu care Goclever TAB R93 vine este un ARM Cortex, model A8 cu o frecvență de 1 GHz, care după părerea mea, având în vedere prețul acestei tablete, este unul destul de performant, rapid, care va face fată chiar și unor aplicații mai solicitante. Foarte important, ecranul acesteia este unul cu o diagonală de 9″ inch, un LCD LED capacitiv 4-point multi-touch, care răspunde foarte bine la atingere, și care are o rezoluție maximă de 1280 x 800 pixeli. Aș putea spune că și mărime acesta este un ecran potrivit, nici prea mare nici prea mic.

La capitolul memorie RAM aceasta vine echipat cu doar 512 de memorie. Pentru o tabletă ieftina este suficient, mai ales că nu a fost proiectată pentru aplicații solicitante. Pe partea de stocare aceasta vine cu 4GB spațiu pentru stocarea fișierelor însă cu posibilitatea extinderii cu ajutorul cititorului micro SD. Are două difuzoare integrate cu o putere de 2 x 1 wați, care pentru o tabletă cred că vor face fată destul de bine. Camera video este de numai 2 MP însă nu cred că este prea importantă, mai ales că cine cumpără această tabletă nu o cumpără pentru poze.

Ca și conectivitate Goclever TAB R93 vine echipată cu un port mini HDMI cu care vă veți putea conecta la TV-ul dumneavoastră, 1 port USB 2.0 prin care puteți transfera fișiere și prin care aceasta se încarcă. Are și suport wireless 802.11 b/g/n cu care vă puteți conecta la orice rețea wireless disponibilă. Am uitat să precizez că rulează Android 2.3.1, care merge foarte bine și nu vă sugerez să faceți un upgrade pentru că s-ar putea să o îngreunați. Bateria este de 6000 miliamperi, are un timp de încărcare de 5 ore și o autonomie de lucru tot de 5 ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.