Gorenje BO5106PX

Cum toată lumea se orientează atunci când face modificări în bucătărie către electrocasnice incorporabile, am zis că merită să vorbim în acest review despre un cuptor incorporabil și l-am ales pe Gorenje BO5106PX. Designul acestui cuptor inspirat de cuptoarele tradiționale pentru pâine alimentat cu lemne este menit pentru rezultate culinare perfecte. O soluție inovatoare pentru noua generație de cuptoare incorporabile Gorenje este poziționarea perfectă a elementelor de încălzire. Marginile netede și rotunjite de pe panoul din spate și forma de boltă asigură o mai bună circulație a aerului cald în interior.

Acest cuptor este electric și are o capacitate de până la 65 de litri, funcție grill, ventilație, butoane push-up, grătar combi și tava pentru coacere. Modelele de cuptoare Premium și Exclusiv sunt echipate cu o funcție suplimentară – opțiunea AquaClean. Tot ce trebuie să faceți este să turnați o jumătate de litru de apă în tava, să o puneți în cuptor și să porniți funcția AquaClean. Aburul generat va înmuia murdăria de pe pereții cuptorului. După o jumătate de oră veți putea curăța foarte ușor interiorul cuptorului cu o cârpă uscată. Nu mai trebuie să folosiți produse chimice de curățare, iar rezultatele vor fi perfecte.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

În ceea ce privește materialul din care este confecționat, cuptorul acesta este din inox, tratat antiamprenta, ceea ce înseamnă că nu va trebui să stați mereu să ștergeți urmele de pe el. Bucătăria dumneavoastră va fi utilată modern, având totodată posibilitatea de a vă bucura de mâncăruri delicoase, preparate cu drag în cuptorul incorporabil Gorenje. Trebuie să știți că ușa cuptorului este detesabila, din sticlă, iar interiorul este luminat pentru ca dumneavoastră să puteți vedea atunci când mâncarea este gata pentru a putea fi servită.

Veți găsi la cuptorul Gorenje BO5106PX și funcție Grill. Dispozitivul Grill oferit de cuptoarele incorporabile este plasat în partea superioară a cuptorului – este reprezentat de un arzător care permite coacerea produselor din tava de sus în jos, și nu invers, ca în cazul cuptoarelor clasice. Astfel, alimentele sunt preparate uniform și într-un timp mai scurt. Funcția Grill este ideală când doriți să preparați un grătar delicios sau să rumeniți la suprafață alimentele.

Bucurați-vă alături de întreaga familie de rete tradiționale preparate la dumneavoastră acasă, achiziționând acest cuptor incorporabil ce face toți banii. Atât designul său modern cat și funcțiile ce vi le pune la dispoziție fac dintr-un simplu cuptor, unul adorat de întreaga familie. Preparați rapid și în siguranță mâncărurile preferate! Garanția acestuia este de 2 ani, putând fi ulterior extinsă cu încă 12 sau 24 de luni, contracost.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.