Gorenje VCK 1821RE – aspirator fără sac ieftin

Pentru cei ce s-au săturat să schimbe sacul de la aspirator, ori s-au săturat ca sacul să miroasă şi să trebuiască să îl spele există Gorenje VCK 1821RE un aspirator fără sac ieftin de care veţi fi foarte mulţumiţi.

Acesta dispune de un recipient din plastic în care se va colecta praful strâns iar ca să îl goliţi doar scoateţi recipientul şi îl goliţi iar apoi puteţi să îl spălaţi foarte uşor.

Aspirator fara sac Gorenje VCK 1821RE, 3l, tub telescopic, 1800 W, HEPA, rosuAspirator fara sac Gorenje VCK 1821RE, 3l, tub telescopic, 1800 W, HEPA, rosu filtruAspirator fara sac Gorenje VCK 1821RE, 3l, tub telescopic, 1800 W, HEPA, rosu tubul

 

 

 

 

 

Vezi mai multe poze, detalii si informatii …

Acest aspirator are filtru HEPA (High Efficiency Particulate Air) foarte eficient în îndepărtarea impurităților din aer și a alergenilor. Are o putere de aspirare de 1800W și o capacitate de stocare a mizeriei de 3L . Cablul aspiratorului are o lungime de 7 metri și nu are control pe mâner.

Dacă cumpărați acest aspirator mai primiți și un set de accesorii printre care și perie standard, derulator automat de cablu plus alte trei componente suplimentare. Acesta are o greutate totală de numai 7.1 kilograme și vine pe culoarea roșie.

cumpărați acest aspirator    un  de accesorii printre care  perie standard, derulator automat de cablu  alte trei componente suplimentare. Acesta are o greutate  de numai 7.1 kilograme  vine pe culoarea .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.