Gorenje WS40125

Vreau să vă prezint o mașină de spălat din categoria celor Slim, un model ce primește nota 10 la capitolul economisire de energie electrică, făcând parte din clasa A cu un consum în program standard de 0.85 kwh. Gorenje WS40125, despre ea este vroba este o mașină de spălat rufe cu încărcare frontală și cu viteză de centrifugare de 1200 rotați pe minut. Viteza de centrifugare este importantă atunci când vine vorba de mașini de spălat rufe, deoarece cu cat ea este mai mare, cu atât rufele sunt mai bine stoarse la terminarea programului. La 1200 de rotații rufele dumneavoastră vor fi aproape uscate, fiind nevoie doar de câteva ore pentru a sta pe frânghie.

Deși nu sunt atât de cunoscute cum sunt cele de la alte firme, mașinile de spălat de la Gorenje sunt destul de bune, chiar dacă la prima vedere sunteți sceptici. Aceasta are un număr de 15 programe cat mai diversificate și o capacitate de încărcare de 4,5 kg. Unde mai puneți că modelele Slim sunt modele noi, creat special pentru a nu ocupa mult loc în locuința dumneavoastră, integrându-se cu ușurință în baie sau bucătărie.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Printre cele 15 programe de care v-am menționat mai sus puteți regăsi program pentru prespălare, program spălare lână, program sintetice, bumbac, un program special ușor de călcat, program pentru consum redus de energie, program mix și delicate. Destul de multe, la unele care poate nici nu v-ați fi așteptat. O funcție specială de care această mașină beneficiază este Diagnostic service, un sistem ce poate detecta eventualele probleme ce pot apărea, astfel veți fi puși în temă înainte de a interveni o defecțiune ce numai la service ar putea fi diagnosticată.

Veți găsi de asemenea la mașina de spălat rufe Gorenje WS40125 sisteme și tehnologii gen Carbotech, Motor universal, Control al nivelului apei, Tehnologie inteligentă Use Logic și Super Silențios. Sistemul de control al stabilității este binevenit atunci când mașina va începe programul de stoarcere și începând să trepideze, mișcându-se cate puțin din loc. Datorită acestui sistem acest lucru nu se va întâmpla, asigurând buna stabilitate a mașinii de spălat.

Un alt lucru bun pe care l-am întâlnit la această mașină este sistemul de protecție împotriva inundațiilor. Acest sistem vă scutește de cele mai nefercitite evenimente care pot apărea pe parcursul unei spălări, asigurându-vă astfel siguranța casei dumneavoastră, fără incidente neplăcute. Dacă veți opta spre o mașină cu un design clasic, dar cu multe funcții și programe, aceasta este o posibilă alegere. Singurul minus pe care eu l-aș vedea la ea este capacitatea de încărcare destul de mică, de doar 4,5 kg.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.