Grundig 32VLC3200BA

Într-o piață a televizoarelor dominată numai de Samsung, LG sau Sony producătorul german Grunding ne oferă o alternativă mai ieftină pentru cei care nu vor să-și cheltuie toate economiile pe un gadget folosit 2-3 ore pe zi. După cum v-ați dat seama acest televizor este unul recomandat în special celor care nu sunt pasionați de tehnologie și care nu doresc să aibă ultimele noutăți în materie de TV.

Prețul își spune cuvântul. În momentul în care scriu acest review Grundig 32VLC3200BA este cel mai ieftin televizor de 81 centimetri din oferta celor de la eMAG, și poate chiar de pe internet, bineînțeles dacă nu luăm în considerare și chinezăriile. Totuși, acest model chiar dacă este unul ieftin și fără prea multe dotări vorbim despre calitate germană, deci un produs care își merită banii.

Grundig 32VLC3200BA deschisGrundig 32VLC3200BA din lateral

 

 

 

 

 

Vezi pretul dar si alte imagini aici …

Deși nu toată lumea este interesată de acest lucru, este bine de știut de la bun început că și acest model beneficiază de o perioadă a garanției de 24 de luni. Oricum contracost aceasta poate fi extinsă cu încă 12 sau 24 de luni. După cum se poate observa și din imaginile de mai sus aspectul acestui TV este unul destul de modern și în pas cu tendințele actuale. Chiar și ca dimensiuni acesta se încadrează în standardele actuale, cu o greutate de numai 11 kilograme și cu o grosime de 8 centimetri – având în vedere că este LCD.

Nici consumul energetic nu este unul care să te sperie, conform producătorului acesta are un consum de 83 wați dar presupun că dispune și de câteva funcții prin care acesta poate fi micșorat. Sonorizarea este asigurată de 2 difuzoare cu o putere de 2 x 7 wați, având un sunet clar și puternic chiar și la un volum mai ridicat. Dispune și de SRS TruSurround, o setare care va face ca sunetul să fie mai clar fată de modul standard.

După cum am precizat la începutul acestui review Grundig 32VLC3200BA are ecranul de tip LCD cu o diagonală ce măsoară nici mai multe nici mai puțin de 81 de centimetri, un ecran despre care aș putea spune că este perfect pentru o cameră de apartament sau chiar ceva mai spațios. Timpul de răspuns al acestui ecran este de numai 8 milisecunde iar calitatea imaginii este HD, adică suportă o rezoluție maximă de 1366 x 768 pixeli, plus un unghi de vizibilitate de 178/178 grade.

Singurul minus al acestui TV este faptul că nu are tuner digital de tip DVB-C, deci nu veți putea recepționa posturile TV în format digital fără ajutorul unui decodor extern. Ca și conectori acesta dispune de 1 port USB, 3 porturi HDMI dar și o ieșire minijack pentru caști. Ca și funcție specială acesta dispune de funcția Hotel Mode, funcție care vă permite să salvați anumite setări ale televizorului (volum) și care să nu poată fi modificată de altcineva decât de administratorul acestuia, ideală pentru patronii de pensiuni sau hoteluri.

One thought on “Grundig 32VLC3200BA”

  1. Pingback: Televizor Grundig 32VLC6121C review
  2. Trackback: Televizor Grundig 32VLC6121C review

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.