Grundig 32VLC6121C

Astăzi vom trece la review un televizor tot de la Grunding, însă de această dată vorbim despre ceva mai performant, cu ceva mai multe funcții, deci și cu un preț mai mare, însă cu un raport preț performanță excelent. După cum v-ați dat seama este vorba despre 32VLC6121C, un televizor cu o diagonală perfectă pentru o cameră de apartament sau poate și pentru ceva mai spațios.

Deși nu știu câte persoane au auzit până acum de Grundig ca și firmă, trebuie să știți că este o firmă germană care produce electronice încă din 1945, deci nu trebuie confundată cu chinezăriile care ne împânzesc în ultima perioadă. Înainte să trecem la review trebuie să știți că o dată cumpărat acest TV beneficiază de o perioadă a garanției de 24 de luni, care contracost poate fi extinsă cu încă 12 sau maxim 24 de luni.

Grundig 32VLC6121C din fata

 

 

 

 

 

Pretul dar si mai multe imagini gasesti aici …

La capitolul design nu găsim diferențe între acesta și 32VLC3200BA, însă după cum am precizat și la începutul acestui review diferența o fac funcțiile în plus cu care acest model vine. Chiar și așa, pot spune că este un televizor care arată bine, are un design destul de modern care se va încadra perfect în locuința dumneavoastră. Dacă dispuneți și de un suport pentru acest model îl puteți monta chiar și pe perete – ceea ce vă și recomand pentru a mai economisi spațiu în camera dumneavoastră.

Fiind un televizor cu display LCD automat este ceva mai gros fată de unul LED, însă nu ceva de speriat. De aceea la capitolul dimensiuni putem spune că acest model se încadrează în standardele actuale, cu o grosime de numai 8 centimetri și o greutate de 12 kilograme. Pe partea de audio acesta dispune de două difuzoare stereo cu o putere de 2×10 wați. În plus vine și cu funcția SRS TruSurround, care o dată activată va face sunetul să fie mai clar și mai puternic.

Dar ce este mai important la un TV dacă nu ecranul acestuia și calitatea imaginii. Și vreau să spun că acest model reușește să exceleze la acest capitol. Ecranul este un LCD cu o diagonală ce măsoară 81 centimetri, dar cu o calitate a imaginii Full HD, adică poate afișa o rezoluție maximă de 1920 x 1080 pixeli cu un aspect al imaginii de 16:9. Timpul de răspuns este de numai 5 milisecunde iar unghiul de vizibilitate este de 178/178 grade. Vine și cu alte câteva funcții precum: 50 Hz
Picture Perfection Rate 100, Filtru pieptene 3D, Digital Colour, Digital Luminance și Digital Noise Reduction, toate pentru o imagine de cristal.

La capitolul funcții speciale Grundig 32VLC6121C vine echipat exact cu ce are nevoie un televizor în anul 2012. Și aici mă refer la tunerul digital de tip DVB-T, DVB-C cu ajutorul căruia veți putea recepționa posturile TV în format digital fără a mai avea nevoie de alt decodor extern. Are și player multimedia incorporat, și chiar unul suficient de performant încât să redea cam orice film, indiferent de format cu sau fără subtitrare. O funcție foarte interesantă pe care am descoperit-o la acest TV este USB Recording, funcție care vă permite să înregistrați de la TV orice film sau emisiune direct pe stick-ul USB.

2 thoughts on “Grundig 32VLC6121C”

 1. vlad says:

  salut
  poti sa faci o comparatie intre gundig 32vlc6121c si lg 32ls5600
  ce imi recomanzi sa cumpar ???
  multumesc

  1. Vanzatoru` says:

   Normal daca dispui de buget recomand lg 32ls5600 (lg vine cu mai multe functii + led) insa nici de la gundig 32vlc6121c nu m-as da inapoi 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.