Hansa BHC63706

Hansa BHC63706 este o plită incorporabilă de foarte bună calitate, menită să ia locul clasicului aragaz. Dacă doriți să faceți schimbări la dumneavoastră în bucătărie și nu prea știți de unde să începeți pentru a o moderniza, aceasta poate fi o idee. Neagră, cu butoanele poziționate frontal, ea se va integra perfect în bucătăria dumneavoastră. Fiind neagră putem spune că este și mai elegantă, foarte frumos concepută dintr-un material numit vitroceramica.

Plitele pe gaz pot înlocui aragazul voluminos ce l-ați avut până acum, oferind siguranță în timp ce gătiți prin sistemele sale de protecție, ocupând în același timp foarte puțin spațiu. De obicei puteți găsi plite ce pot avea 2,4 sau 5 arzatoarede dimensiuni diferite. Eu cred că modelul acesta ce are 4 arzătoare poate fi ideal, chiar și atunci când gătiți destul de des. Poziționarea acestora pe suprafața plitei este un aspect la care dumneavoastră trebuie să fiți atenți, ca să nu aveți probleme în timp ce gătiți. Vasele pe care le utilizați cel mai des trebuie să corespundă dimensiunilor, astfel încât să aibă loc toate, în același timp pe această plită.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Trebuie să aveți grijă dacă aveți un copil mic, deoarece panoul de control este poziționat frontal, iar aceștia pot fi tentați să umble la el. Aceștia pot atinge butoanele de aprindere din curiozitate sau neatenție. Sfatul meu în acest caz este să alegeți un model cu sistem de siguranță pentru copii, pentru a evita incidentele neplăcute, în cazul în care aveți un copil mic. Modelul prezentat în acest review beneficieaza de un astfel de sistem protecție copii, deci veți putea sta fără griji, deoarece micuții dumneavoastră vor fi în siguranță.

Dispozitivul de siguranță pentru gaz prevede stoparea alimentarii cu gaz în momentul în care flacara a fost stinsă. Valva de siguranță se închide, eliminând riscul ca gazul să se răspândească în încăpere. Veți găsi afișaj electronic, timer și taste touch, fiecare având un rol aparte în componenta acestei plite Hansa BHC63706. În ceea ce privește arzătoarele, menționăm 2 arzătoare mari cu o putere de 2,2 kW fiecare, 1 arzător normal cu o putere de 1,8 kW și un alt arzător mic de 1,2 kW.

O astfel de plită este binevenita în orice bucătărie, dând un alt aspect, mai plăcut și mai elegant în comparație cu vechiul dumneavoastră aragaz. O bucătărie modernă nu mai este acum utilată în același mod ca acum 10 ani, ci cu aparate electrocasnice incorporabile, de bună calitate ce schimbă înfățișarea locului în care pregătiți mâncarea. Dacă vă grăbiți să o cumpărați, veți beneficia de 10% reducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.