Hansa BHC63906

Dacă am vorbit puțin mai devreme despre o plită incorporabilă pe gaz, acum am ales o altfel de plită, tot incorporabilă, numai că aceasta este electrică. Plita electrică a câștigat teren în ultimul timp și a devenit o alternativă pentru dispozitivele clasice de gătit. Pe lângă designul său atractiv, care sigur iți va fura ochii din prima, aceasta are foarte multe avantaje în comparație cu aragazul tradițional. Spațiul pe care îl ocupă este unul foarte mic, reprezintă un risc scăzut de explozii sau incendii, timpul de preparare este mai scurt, aveți posibilitatea să o programați și nu în ultimul rând, o veți curăța și întreține mult mai ușor.

Hansa BHC63906 este plita incorporabilă despre care vorbim aici, confecționată din vitroceramica. Această vitroceramica reprezintă un aliaj între sticlă și ceramică și este cea mai recomandată de către specialiști, deoarece are o conductibilitate foarte bună și este foarte rezistentă. De menționat este faptul că acest material se sparge foarte greu, deci dacă vă gândeați că se poate sparge, nu trebuie să vă mai faceți griji, pentru că este foarte rezistent.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Foarte elegant este și panoul de comandă poziționat frontal, cu taste touch, ce controlează cele patru arzătoare : trei normale și unul mare. Trebuie să știți că o astfel de plită ce înlocuiește ochiurile normale cu cele cu touch screen, ocupă mai puțin spațiu în bucătăria dumneavoastră fată de o plită clasică. Culoare sa neagră va da un alt aspect încăperii, mai frumos și mai elegant, deoarece aceasta după cum v-am menționat și mai sus, iese din tiparul clasic al plitelor.

Hansa BHC63906 vine și cu timer pentru ca dumneavoastră să o puteți programa, fără să mai stați cu grija că se va arde mâncarea pe foc. Aprinderea electrică vă oferă un plus de confort, deoarece vă scapă de chibriturile și de aprinzătoarele electrice ce stau aruncate prin bucătărie. Un lucru foarte important pe care-l veți regăsi și aici este sistemul de siguranță, care după părerea mea nu ar trebui să lipsească niciunei plite, fie că este pe gaz sau electrică.

O astfel de plită nu este scumpă, și-o poate permite oricine, fiind în opinia mea, mult mai frumoasă și mai elegantă decât aragazul clasic, mare, ce ocupă destul de mult spațiu în bucătărie. Dimensiunile acesteia sunt 4.6 x 58 x 51 centimetri. Dacă veți dori să o achiziționați, o puteți face cu încredere, deoarece nu veți avea nici o problemă cu ea, iar în cazul în care apar probleme, garanția acesteia este de 2 ani, putând fi prelungită cu încă 12 sau 24 de luni, contracost.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.