Hansa BOEI64030030

Cum spatiul din locuintele noastre este din ce in ce mai mic din cauza faptului ca ne-am obsnuit sa avem detoate, multi au inceput sa se orienteze catre electrocasnice ce ocupa cat mai putin loc. Solutia din punctul meu de vedere o reprezinta aparatele incorporabile, motiv pentru care am ales sa vorbim despre cuptorul incorporabil Hansa BOEI64030030.

Se pliaza perfect cu bucataria ta moderna, dandu-I un aspect elegant si datorita culorii sale deosebite, inox. Cea mai frumoasa culoare si cea mai intalnita in ultimul timp in randul electrocasnicelor, deoarece se intretine foarte usor. Cu ce te vei alege daca iti vei achitiona acest cuptor? Ei bine, cu unul dintre cele mai bune si vandute cuptoare din aceasta marca, dar si cu un pret ce n-ai cum sa-l refuzi, 150 lei este reducerea sa in aceasta saptamana!

Hansa BOEI64030030

 

 

 

 

 

Vezi pretul, detalii tehnice si alte imagini aici …

Tot mai multe persoane au inceput sa opteze pentru alimentarea electrica a cuptoarelor, renuntand la vechiul aragaz pe gaz. Simplu de utilizat, nu vei mai avea nevoie nici de teava de gaze prin preajma, ci doar o priza. Nu te gandi ca vei avea un consum ridicat de energie electrica, s-au facut teste asupra sa, iar acesta a reusit sa obtina nota maxima la eficienta energetica, facand parte din clasa A.

Panoul de comanda este pozitionat frontal, avand 2 butoane si un display LED acolo unde tu vei putea urmari timpul ramas pana la terminarea programului, dar si functia selectata. Avand in dotare si timer, vei putea linistit/a sa-ti vezi de treaba, deoarece vei seta timpul apreciat de tine necesar prepararii felului de mancare, iar cand acesta va fi gata, vei fi avertizat/a printr-un semnal sonor.

Cuptorul electric beneficiaza de 6 functii, printre care si grill, ventilator, incalzire inferioara, incalzire superioara, dar si iluminare interioara. Ventilator are rolul de a raci componentele din interior, precum si usa din sticla a cuptorului, imediat ce acesta s-a oprit din functiune. Butoanele cu push-up sunt cele mai intalnite la modelele noi, acestea putand fi scoase in evidenta doar in timpul gatitului. Locul lor in timp ce cuptorul nu functioneaza este in interior, pentru a evitand astfel curiozitatea copiilor de a umbla la ele.

Cam atat am avut de mentionat cu privire la cuptorul incorporabil Hansa BOEI64030030. Daca te grabesti sa-l cumperi, poti beneficia de pachetul promotional cuptor + plita Hansa la pret redus! Ti-l recomand cu incredere,  raportul calitate-pret fiind foarte bun!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.