Heinner 12000 BTU

Un alt aparat de aer condiționat menit să ne răcorească verile pe care nu le mai putem suporta este și acest model Heinner 12000 BTU, BTU prescurtare de la British Thermal Units este o unitate de măsură britanică, care indică puterea aparatului de aer condiționat și se raportează la numărul de metri pătrați din camera în care urmează să fie instalat. Acest model ce are puterea de 12000 Btu poate face fată unei suprafețe curinse între 18-30 metri pătrați.

Designul modern al acestui aparat este foarte frumos, cu linii fine ce definește într-un mod plăcut atât unitatea interiora, cat și cea exterioară. Dacă vă doriți un astfel de aparat la un preț destul de ieftin, care să fie și bun, acesta este cel pe care l-ați căutat. Când porniți la drum în căutarea unui aparat de aer condiționat trebuie să luați în calcul faptul că aerul pe care îl respirați, temperatura și umiditatea din cameră sunt responsabile în mare măsură de starea de spirit și sănătatea dumneavoastră și a familiei.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Puteți folosi acest aparat de aer condiționat pentru răcire, încălzire, dar și pentru dezumidificare. Pe lângă puterea de răcire, foarte importante sunt particularitățile camerei, instalarea corectă și funcțiile de dezumidificare. Cea din urmă funcție, de dezumidificare este tot mai căutată în ultimul timp. După părerea mea, dacă vă gândiți să cumpărați un aparat de aer condiționat, trebuie să aveți în vedere și acest aspect, care nu este deloc de neglijat din mai multe motive.

Sunteți curioși ce poate face? Păi, aceasta este cel puțin la fel de importantă pentru confort ca și răcirea. Transpirația din timpul nopții, ploaia, condensul din baie pot fi surse de umezeala care să accentueze senzația de căldură. Dezumidificarea este eficientă și pe timpul iernii. În cazul în care ați montat termopane și țineți aragazul deschis pentru mai mult timp, gazul intră în reacție cu aerul și produce condens pe pereți. Cu această funcție, aparatul de aer condiționat extrage și elimină în același timp umezeala din cameră.

Veți găsi pe telecomandă și un buton pentru Sleep Mode, ce va avea grijia de dumneavoastră pe timpul somnului. Cu ajutorul acestei funcții aparatul de aer condiționat poate climatiza camera de odihnă fără a vă afecta sănătatea sau somnul. Zgomotul produs de unitatea interioară a aparatului de aer condiționat se va diminua cu 30% fată de modul normal de lucru, temperatura interioară rămânând constantă indiferent de temperatura exterioară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.