Heinner HACCH-1200 – AC super ieftin

Vrei sa scapi de caldura ieftin si fara batai de cap? Atunci se poate rezolva foarte simplu cu un aparat de aer conditionat de la Heinner. Stiu ca poate suna a reclama de la teleshopping insa modelul HACCH-1200 este unul dintre cele mai ieftine AC de pe piata in acest moment, daca nu cel mai ieftin. Bineinteles ca in pretul acestuia (verifica pret si stoc aici) nu este inclusa si instalarea, insa aceasta poate fi facuta de orice firma autorizata din orasul dumneavoastra.

De pe site-ul celor de la eMAG acest aparat poate fi cumparat separat sau poate fi cumparat si la pachet cu un talon de instalare. Ca si aspect acest aparat nu ne surprinde cu nimic special, este destul de simplu cu un display de tip LCD destul de mic aflat in partea dreapta. Acolo veti afla informatii despre temperatura sau despre functia folosita. Oricum nu cred ne puteam astepta la mare lucru de la un aparat de aer conditionat foarte ieftin.

Desi face parte din categoria low budget acest aparat este unul cu un consum de energie destul de scazut. Se incadreaza in clasa de energie A insa producatorul nu ne specifica consumul exact al acestuia.

Telecomanda este una care are de asemenea un display de tip LCD pe care veti putea observa diverse informatii legate de acesta. Este o telecomanda simpla, alba ca si aparatul si nu este luminata, astfel ca noaptea va fi un pic mai greu in folosirea aceasteia.

Capacitate de racire este de 1200 BTU, deci suficient de puternic inca poate raci un apartament intreg. Dispune si de cateva functii, printre care si functie de dezumidificare, dezghetare inteligenta, auto-restart, mod sleep, oscilatie automata dar si de un sistem de diagnosticare si protectie automata.

Nu sunt prea multe de spus despre acest aparat, avand in vedere ca este unul foarte ieftin, deci trebuie cumparat strict pentru functia de racire. Insa ca si o concluzie la finalul acestui review Heinner HACCH-1200 este un aparat de aer conditionat numai bun daca il vrei pentru a raci un apartament intreg, iar pretul acestuia putem spune ca este unul corect 🙂 desi daca mai strangeti ceva bani in plus puteti achizitiona modelul Electrolux EXS12GH1W care vine cu filtre pentru un aer curat dar si multe alte functii destul de importante pentru un astfel de aparat.

One thought on “Heinner HACCH-1200 – AC super ieftin”

  1. Pingback: Aer conditionat Heinner HAC-12INVE pret, pareri si review
  2. Trackback: Aer conditionat Heinner HAC-12INVE pret, pareri si review

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.