Horizon 19HL100

Dacă în articolele recente am tot vorbit despre televizoare inteligente, televizoare scumpe cu ultimele tehnologii incorporate, astăzi, în acest review vom vorbi despre un televizor produs de o firmă românească, mai exact de Horizon. Chiar dacă nu foarte multă lume nu a auzit prea mult despre această firmă, ei sunt recunoscuți pentru produsele de bună calitate oferite la un preț rezonabil.

Așa că dacă erați în căutarea unui televizor pentru bucătăria dumneavoastră, sau de ce nu, pentru camera copiilor, Horizon 19HL100 poate fi alegerea potrivită. Nu trebuie să plătiți în plus pentru un televizor pe care oricum îl veți folosi doar când sunteți la masă, și atunci doar pentru posturile TV și nimic mai mult. Garanția oferită de producător pentru acest model este de 2 ani, însă dacă doriți contracost o puteți extinde cu încă 1 sau 2 ani.

Horizon 19HL100 din fata deschisHorizon 19HL100 din fata inchis

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Îmi place că televizorul Horizon dispune de un design foarte atractiv care se va încadra de minune în orice cameră a locuinței dumneavoastră, indiferent că aceasta este o bucătărie sau o cameră pentru copii. Materialele din care acesta este construit sunt de bună calitate, și nu pare chiar un plastic ieftin. Singurul lucru care nu-mi place este că suprafața acestuia este lucioasă, (ca și la toate televizoarele de altfel) astfel că va trebui să îl ștergeți mai des. În rest pentru prețul cu care se vinde eu zic că este un televizor excelent.

Fiind un televizor de dimensiuni reduse și oarecum printre cele mai ieftine televizoare în acest moment, nu cred că este cazul să vă așteptați la un sistem audio foarte performant pentru că nu o să găsiți. Horizon 19HL100 are două difuzoare stereo cu o putere de 2 x 2.5 wați. Este suficient pentru a urmări un film la un volum mai ridicat, sau chiar și pentru a asculta un videoclip, asta dacă nu ai pretenții prea mari.

Însă ce îmi place mie la acest TV este că folosește tehnologia LED edge Back Light, asta făcându-l un televizor foarte subțire, foarte ușor și cu un consum de energie foarte mic (cel mai foarte dintre toate). Diagonala acestuia, după cum vă puteți da seama și din numele modelului, măsoară 19 inch iar prin transformare ajungem undeva la 48 de centimetri. Calitatea imaginii este HD, adică poate afișa o rezoluție maximă de până la 1366 x 768 cu un aspect al imaginii de 16:9.

Până acum am scos în fată tot ce are mai bun Horizon 19HL100, acum a venit momentul să vorbim și de părțile mai puțin bune pe care le are acest televizor. Păi în primul rând, tunerul digital este doar DVB-T, deci dacă vă gândeați că veți putea recepționa posturile în format digital acest lucru nu va fi posibil fără un tuner extern sau un mediabox. Are și player multimedia integrat, însă să nu vă așteptați la unul foarte performant pentru că nu este cazul. În schimb are un port HDMI, deci poate fi folosit foarte ușor și pe post de monitor la PC.

One thought on “Horizon 19HL100”

  1. Pingback: Televizor Horizon 24HL120 review
  2. Trackback: Televizor Horizon 24HL120 review

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.