Horizon 22HL120

Vrei să cumperi un televizor dar nu dispui de foarte mulți bani, sau poate vrei un televizor cu o diagonală mai mică, atunci Horizon 22HL120 poate fi alegerea potrivită. Indiferent că îl vei ține în bucătărie sau într-o încăpere mai mică datorită dimensiunilor reduse acesta se va potrivi perfect. Îl recomand celor care nu sunt pretențioși și vor acest televizor doar pentru funcția de bază a unui televizor, și anume recepționarea posturilor TV fără probleme.

Fiind un televizor ieftin nu vă așteptați să găsiți nu știu câte opțiuni sau setări pentru că nu este deloc așa, în schimb este simplu și foarte ușor de utilizat, vine cu aproape toate funcțiile de bază care trebuie să le îndeplinească un televizor în zilele noastre și poate fi perfect și pentru persoanele mai în vârstă care nu știu să umble cu televizoarele mai noi. Garanția oferită de Horizon este de 24 de luni dar dacă doriți, contracost o puteți extinde cu încă 12 sau 24 de luni.

Horizon 22HL120 deschisHorizon 22HL120 inchis

 

 

 

 

 

Vezi aici pretul, detalii tehnice si alte imagini …

La prima vedere Horizon 22HL120 arată ca orice alt televizor LED cu un design simplu, construit dintr-un plastic negru și lucios. Este și foarte ușor, cântărește numai 3.2 kilograme, iar consum de energie de asemenea este unul foarte mic, undeva pe la 40-50 wați maxim. Pe partea de audio acesta vine echipat cu două difuzoare stereo care au o putere de 2 x 2.5 wați. Nici nu cred că era nevoie de mai mult, este suficient mai ales că nu o să îl folosești pe post de sistem audio.

Diagonala acestuia este de 55 de centimetri, cum am scris și la începutul acestui review, este un televizor cu o diagonală mică, deci se va potrivi perfect în spațiile de dimensiuni reduse. Folosește un display LED edge Back Light cu un timp de răspuns de numai 5 milisecunde. Rezoluția maximă pe care o poate afișa este de 1920 x 1080 (Full HD), cu un aspect al imaginii de 16:9. Unghiul de vizibilitate este foarte bun, aproximativ 178 / 178 grade.

Ce îmi place mie la Horizon 22HL120 este faptul că vine cu player multimedia incorporat, chiar dacă nu este unu foarte performant pentru un film xvid cu subitrare ceva mp3-uri și poze este perfect. Are și tuner digital DVB-T însă nu știu dacă veți putea recepționa posturile în format digital din rețeaua RCS-RDS. De precizat că are și opțiunea Control Parental cu ajutorul căreia, dacă aveți copii veți putea bloca anumite posturi TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.