Horizon 24HL120

Dacă Horizon 19HL100 este prea mic, și aveți nevoie de ceva mai mare, dar la fel, cu un preț mai mic, atunci Horizon 24HL120 poate fi o alternativă bună. Acest model este unul destul de nou, care recent a apărut și în oferta celor de la eMAG la un preț foarte bun. Probabil că este unul dintre cele mai ieftine televizoare din categoria sa, dacă nu chiar cel mai ieftin. Însă dacă achiziționați acest televizor să nu aveți așteptări prea mari pentru că în afară de funcția de bază a unui TV, nu veți primi mai nimic în plus.

Dca sunteți pasionați de jocuri Horizon 24HL120 vine echipat și cu port HDMI, deci poate fi foarte ușor folosit și pe post de monitor pentru laptopul sau calculatorul dumneavoastră. Este foarte ușor, cântărește cam 3.5 kilograme, deci poate fi mutat cu lejeritate dintr-o cameră în alta. Perioada de garanție standard oferită de producător este de 24 de luni, dar dacă doriți o puteți extinde contracost cu încă 12 sau maxim 24 de luni.

Horizon 24HL120 deschis din fataHorizon 24HL120 inchis

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

La capitolul design Horizon 24HL120 este un televizor, simplu, modern și atractiv. Sincer nu cred că ați face diferența dacă v-ar pune cineva în fată un televizor LG și unul Horizon, amândouă cu aceeași diagonală. Are un finisaj deosebit, materialele din care este construit sunt de bună calitate, nu cred că ai vrea ceva mai mult, mai ales pentru banii cu care acesta este pus la vânzare. Suprafața acestuia este glossy, adică lucioasă, deci trebuie să pregătiți o cârpă pentru că va fi nevoie să îl ștergeți de praf și urme aproape în fiecare zi.

Sistemul audio de pe acest TV este același pe care îl întâlnim și la fratele său mai mic, la Horizon 19HL100. Adică un sistem audio simplu, format din două difuzoare stereo cu o putere de maxim 2×2.5 wați. Însă după părerea mea, acest sistem este suficient pentru acest TV, mai ales că destinația acestuia nu este o cameră mare. Are egalizator pe 5 benzi, astfel că veți putea controla bass-ul, înaltele și mediile în funcție de ce urmăriți.

Probabil cea mai importantă parte de la un televizor, pentru majoritatea persoanelor este ecranul. Cat de mare este, cat de subțire, acestea sunt primele întrebări pe care le pune orice utilizator normal. Horizon 24HL120 are o diagonală ce măsoară 24 de inch, adică cam 60 de centimetri si este foarte subtire. Ecranul folosit este un Edge LED backlight, cu un timp de răspuns de numai 5 milisecunde și o calitate a imaginii Full HD, adică o rezoluție maximă de 1920 x 1080 pixeli. Ca și caracteristici speciale ale imaginii găsim: COMB FILTER (2D / 3D) CTI/LTI, reducere digitală a zgomotului și scanare progresivă.

Un minus pentru Horizon 24HL120 ar fi faptul că tunerul digital este doar DVB-T (tuner digital terestru), deci nu vă va fi de un real ajutor pentru recepționarea posturilor TV în format digital sau HD fără a mai avea nevoie de alt decodor extern sau mediaplayer. În plus are media player, destul de bun, cu care veți putea reda fișiere tip audio, foto și video (xvid și mpeg – cu sau fără subtitrare) direct de pe hard disk sau stick-ul USB.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.